Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > ROVER - MG > Zona tehnica ROVER - MG

Zona tehnica ROVER - MG Zona tehnica, secrete, tips&tricks ROVER

Reply
 
Thread Tools
Old 26-12-15, 08:55   #16
gabiopel

Stage 2
 
gabiopel's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 64
Default Re: Diagnostic webasto

Da, iti va genera eroare . Nu poti pune pompa de eberspacher , debitul de apa este mai mic si de aici sigur va genera eroare . Daca placa electronica nu vede pompa de apa , webasto nu va porni , si autoamt eroare.
Sfatul meu este , daca nu poti face nimic anul acesta , macar pt iarna viitoare fa l cum trebuie , ia placa electronica sau si pompa de apa de webasto si fa cum trebuie
gabiopel is offline   Reply With Quote
Old 28-12-15, 18:57   #17
nigh7ang3l

Stock
 
nigh7ang3l's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 8
Thumbs up Re: Diagnostic webasto

Salutare !

Masina mea a venit cu urmatorul setup:

WEBASTO THERMO TOP C, TELESTART T80, TIMER 1533

Porneste ok dimineata din timer sau la comanda manuala, insa nu reusesc sa ii imperechez telecomanda sub nicio culoare. I-am scos siguranta de 1A si am pus-o inapoi dupa ~1 minut, iar in primele 5 secunde am apasat butonul Off de pe remote pt cateva secunde. Am repetat procedura de cateva ori, insa am scos doar respectiva siguranta, nu am incercat cu alta/altele. E posibil sa fie ceva defect sau gresesc eu undeva?

In alta ordine de idei, imi puteti da un hint despre cum pot mari timpul de actiune al incalzitorului? Standard e setat la 30 minute, insa nu stiu cum il pot modifica si din manualul lui nu prea mi-am putut da seama.

Multumesc!
nigh7ang3l is offline   Reply With Quote
Reply



- Copyright 2024 4Tuning -