Quote:
|
Originally Posted by \"MadMax\"
CONTINUARE
Aaaa, de remarcat prezenta insignifianta a www.4tuningului la cursa...
Asta e, fratilor, Romania cu posibilitatile si cu oamenii ei cu tot.
Comentarii? Intrebari? Va astept pe forum.
:
|
pai...
se vede ca esti nou :
madmax:
Conectat la: 07 Apr 2004
ca sa intelegi si tu:
prezenta noastra incepe mult inainte de cursa, datorita noua multi oamenii au putut sa se intalneasca, (pacat ca nu si noi), sa afle sa ajunga, sa vada ca exista asa ceva, sa participe...
prezenta noastra incepe mult inainte de cursa, de peste un an oamenii afla cat se poate despre fenomenul asta... suntem practic sigurul mijloc real prin care afla, din ce in ce mai multi...
am intalnit si acum acolo, oameni care au zis: da, ma, la voi am aflat ca se intampla chestia asta....
si datorita noua, tu ai locul asta, in care sa iti spui parerea... pacat ca impotriva noastra....
prezenta noastra putea fi observata in prima linie, am fost destul de multi, si eram usor de detectat prin tricouri, la start...
sau poate nu, si ma faci sa ii bomban pe cei ce au votat negrul, nu rosul

)
sau poate nu ai observat elicoptere cu bannere, dar inca nu e cazul, situl e non profit, si muncim multe nopti pentru promovarea racingului, timp in care am putea sa
castigam bani suficienti sa inchiriem 2 elicoptere... lejer
...
sau poate prezenta noastra nu a impus prin participare? pai daca concuram toti, si noi, si florica, si sebi, si micutzu....si politaii, si tu, si restul publicului....
era un carnat mare de masini acolo... asteptand ... ce?
dar ne gandim sa pregatim si noi o masina pentru asta...
sau poate nu am redet evenimentul cum trebuie.... pai am avut 2 camere si 3 aparate...
si vezi si tu materialele, nu? inainte de a scrie...
sau poate am fost insignifianti prin inaltime... mmmmmmmmm
da, eu am 1,75... si inca vre-o 3 cam la fel...
dar zoliat are aproape 190 !!!!
sau poate am fost urati? dar am avut acolo la start 3 fete tare dragalashe, tot in tricouri...
aaaa
stop !!
acum imi dau seama... de fapt era un compliment indirect
adica la ce parere buna ai despre noi, te asteptai la mai mult...
da, scuze
asa e, cu asta sunt de acord....
vorbim la cursa viitoare, numa bine....
si mai treci pe aici