sal... eu cred ca noi am avut cel mai palpitant drum... ma refer la cei din sierra...adica noi

sry sunt super obosit sper sa intelegeti....
pe la vreo 100-120 de km/h .... capota.... a ajuns de parbriz.. nush cum a iesit de acolo si poc pe parbriz... am avut noroc ca aveam sofer bun (pana mea nici nu a reactionat -- a apasat usor pe frana (era lume in spate) si a tras pe dreapta....) inghetzase sangele in mine.... , am auzit ca XAD-ul(opel astra) in care era si MC Mate... au avut probl mari...
ca li sa dus dreaq garnitura de chiuloasa si pan` la urma s-a calat motorul... asa am auzit.. saracii de ei...

, asa in legatura cu org. eu zic ca organizarea a fost bunicica insa cine a stricat totul A FOST PUBLICU` IN PWLA MEA>>>>> ROMANI DIN AIA IDOTI MA... LE ZICEA FLORICA CEVA ... EI STATEAU SI SUGEAU PWLA PE SOSEA>.... oricum au fost masini frumoase... nush mie mi-a placut ... insa trebuie sa marturisesc ca pe noi ne-a costat benzina 3 mil 2 sute 50 de mii de lei....

cam mult + camera la hotel 800 a fo` numa` bine (pe dreaq) ... nush .... pana si pana la urma a fost asa si asa... mijto ptr ca: la ora 4 dimineatza m-a sculat un motor...

hondarul stie despre ce e vorba...

, nasol , ca nu au apucat sa se traga m3-urile... subaru` etc. , in legatura cu jandarmii care \"pazeau\" --- va zic eu ca pazeau \"pwla\" asta pazeau.... nu faceau nimik ma imputiti... ca sa nu ne mai lase politia... sa continuam , ca sa plece ei mai devreme acasa.... va zic... nimik nu faceau... intrau romanii in strada nu ziceau nimik.... muistii, oricum a fost frumos, acum ptr toti romani care or sa comenteze faza cu datul jos al capotei de pe sierra...
interesatzi-va inainte sa vorbiti... si mai lasati invidia asta deoparte...
lui ii tragea numa` aer cald ... cu capota... da plm ce dreaq mai explic voi tot pe a voastra o sa o tineti...
P.S : TYE 10xz ptr tuborg :P
P.P.S : Gabi esti sexxy rau ma :P
P.P.P.S : Data viitoare sa NE organizam si noi MAI BINE... cu cazare cu tot in pwla mea.... am dat 800 pe camera... ptr un televizor mai mic decat monitorul meu... 2 paturi... un bec , o baie, si pwla mea cam atat.... oricum a fost un drum plin de ghinion ptr unii.... ,poate ar trebui sa fim mai uniti.... da de unde....