dupa o luuuuunnnggggaaaa pauza am revenit
aia inseamna ca m-am angajat, au venit primii bani si astfel se mai misca ceva si pe la suzuku meu.
incep cu micile schimbari. printre astea ar fi ca am schimbat clanta exterioara la usa soferului pentru ca a fortat-o careva (probabil vroia sa fure ceva din suzu desi nu prea ar fi ce) si s-a rupt. asta acum destula vreme. la fel am schimbat si clanta din interior(asta a cedat de la uzura timpului)
am schimbat gumele pe ea. toate 4 de vara. sh ... dar sunt ok. pirelli p2000. 155/70/r13 desi as fi preferat 165/16/r13 dar nu prea am gasit marimea asta (ambele fiind trecute in cartea tehnica a masinii)
mi-am luat capacele la roti cu suzuki
am vopsit tamburii spate cu negru (incepea sa dea rugina si nah ...)
si am dat jos lipiciul care a ramas de cand am dat jos folia de pe capota.
acestea fiind zise mai urmeaza cateva chestii cum vin urmatorii bani. un itp, o asigurare ... dar inainte de astea am de izolat masina. timpul isi spune cuvantul. nu vreau sa ma imprietenesc cu domnul rugina asa ca trebuie sa ma ocup de masina.
eventual pe viitor vopsit capota cu negru sau folie tip carbon, inca ramane de vazut. si vopsit jantele in alb. si alte cateva chestii dar astea pe parcurs.
cam atat pentru deocamdata. cum mai apare ceva voi mai posta. pana atunci atasez si ceva poze (scuzati daca masina era cam murdara)