2 poze si 2 filmulete de la rally sprint etapa a4a. personal sunt dezamagit de rezultat. locul 5 din 6 la categoria mea. deci foarte naspa.
ala mic si gras care intra in masina is eu
si vesti mai putin placute ar fi, ca aseara cred ca au incercat sa-mi sparga masina, ca dimineata cand sa merg la servici am vazut ca a fost fortata clanta din partea stanga si nici nu mai sta bine la loc, deci in privinta asta nu prea am noroc.
astazi masinuta a primit un tratament pentru motor.
bardahl 2 oil treatment, e un aditiv, care ar avea rolul sa reduca frecarile partilor interne, sa restabileasca compresia, si chestii din astea
o sa vad ce si daca a avut efect. oricum rau nu cred ca ar putea sa-i faca deci e de bine
n-am mai scris pe aici ca nu prea aveam ce. dar macar pregatirile de iarna pe masina s-au facut.
schimbat cauciucurile; schimbat antigerul; schimbat filtrul sport cu unul stock de hartie(care e mai bun acum pe vremea asta nasoala); schimbat bateria cu un Falcon de 35Am. poate e cam mica dar fata fata. ca vechea bateria are bornele invers si subtiri si a trebuit sa cumpar baterie de acest fel pentru a nu ma mai complica cu alte chestiuni, gen sa schimb bornele cu unele mai groase sau altele. (ca ceva veche nu prea mai facea fata acuma pe frig).
si daca e sa trag linie la sfarsit de an, dupa 1 an si 2 luni de folosinta e o masina cat se poate de buna. in tot acest timp in afara de consumabile n-am bagat absolut nici un ban in piese, deci chiar ca este o masina fiabila si rezistenta (conaiserand ca a mai participal si la rally sprint, si la cateva liniute si nu a fost condusa batraneste). as recomanda-o oricarui student cu buget redus si nu numai.
as recomanda-o oricarui student cu buget redus si nu numai.
Eu am un Swift 1.3GLX la 86CP din 2003, si sunt student cu buget redus, si vreau sa spun ca merge super masina. Ai avea ceva recomandari pentru mine? Nu am schimbat absolut nimic la ea in afara de consumabile, deci e cam stock 100% si ma bate gandul sa mai pun una alta...ce zici?
frumos modelu. si eu pana acuma doar consumabile am schimbat. si chiar daca e de 1.0 53 de cai ... merge.
si cu gandul de modificat asta doar tu stii exact ce vrei de la masina. show, muzica, performanta, cate putin din toate.
jantele pe masina schimba destul de mult aspectul deci poti incepe acolo daca deja nu ai jante de aliaj pe ea. eventual o toba buna. suspensie sa o lasi mai jos, geamuri fumurii ... sid e acolo tu decizi pe mai departe. cum ziceam. tu stii ce vrei de la ea. dar daca te intereseaza ceva anume si pot sa te ajut sa zici.
sa o stapanesti sanatos