Re: Suzuki Swift GTI 1993
Hello everbody!
Nu am scris de mult, am fost ocupat cu facultatea iar la pitesti nu am avut un net care sa mearga decent iar postatul era un chin. Dar acum ca suzi pe data 17.11.2010 a implinit fix un an decand e a mea am hotarat sa mai scriu si eu cate ceva!
A trecut un an decand am masinutza si sincer sunt foarte foarte multumit de ea, mi-a adus multa bucurie, am reusit cat de cat sa o aduc la o forma multumitoare si am participat si la ceva evenimente cu ea. Nu credeam vreodata ca un swift poate fi atat de distractiv si potent. Cu un buget relativ redus am reusit sa fac multe lucruri cu ea, din pacate stau din ce in ce mai prost cu bugetul, dar sper ca pe viitor sa reusesc sa ii mai aduc cate o modificare iar la anu sa particip macar tot la atatea evenimete la cate am participat anul aceasta. O sa pun o lista cu evenimentele la care am participat, poze cu suzi before and after si poze de la ultimul eveniment de la pitesti, week end ul trecut.
So lista cu evenimentele lui suzi:
Cursa accelerare 402m Slatina 18 aprilie 2010
VTM Bucovat Craiova 9 mai 2010 - Locul 1 grupa A
VTM Old School Racing Bucovat 28-29 mai 2010 - Locul 2 grupa A
Cursa accelerare 402m Slatina 4 septembrie 2010 - Locul 2 grupa S1
Auto Tuning Show Rm.Valcea 25-26 septembrie 2010
VTM Old School Racing 29 septembrie 2010 Ghercesti - Locul 3 grupa A
Cursa accelerare 402m Pitesti 14 noiembrie 2010
Suzi m-a dus fara probleme si la Timisoara la Rompetrol Racing Challenge , plus multe seri mai undercover, sa zic asa, unde a surprins multe persoane prin prestatia ei!
Deci un LA MULTI ANI pt SUZI UZI!
Last edited by DjRainManFast; 20-11-10 at 16:50.
|