Re: Splash provizoriu
un an nou fericit! cat despre stiri de la b&s motors: au primit si splash-ul asta inapoi, bara fatza praf si o oglinda sparta. bara momentan e legata cu sarma si astept sa aduca din Ungaria, dar abia zilele astea dau comanda ei. Swift-ul sustin ei ca ar venit pe 16 sau 18 ian. adica aprox. 2 sapt. nu cred asa ceva, ca deja stau de ceva vreme.
Splash-ul a patit-o in contact cu o bordura, bara fatza rupta pe mijloc, si o oglinda sparta in contact cu un betiv care fix cand am trecut pe langa el s-a gasit sa cada pe masina mea. daca se dezechilibra cu sub o secunda mai devreme imi murdaream scutul cu creierul lui.
la faza cu betivul nu a fost vina mea. la faza cu bordura, trebuia sa fiu mai atent, dar eram foarte obosit. este o masina buna de oras, dar pentru bucuresti recomand o ridicare a suspensiei fata, sau foarte multa indemanare la coborat de pe borduri si multa atentie.
masina inca e in fata blocului meu si de la 1 oct la 1 ian a "implinit" aprox. 3300 km, si a ajuns la un consum mediu urban de aprox. 8 litri, si extraurban 5.5 daca nu ma mananca talpa. daca ma mananca scoate 7 extraurban, ceea ce tot e oarecum ok, avand in vedere ca citroen c4 la 1.6 pe cruise control la 120 km\h consuma 7.5
|