Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > ROVER - MG

ROVER - MG Forum Rover & MG - dedicat posesorilor de Rover & MG: Masina mea, Tuning, Anunturi vanzare-cumparare, Zona Tehnica

Reply

Thread Tools
Old 12-06-12, 13:51   #1
sebrilia

Stage 1

Default probleme la relanti!

- rover 75 1.8 benzina din 2000, ramane turat la relanti cand este motorul cald si in principiu prin oras la semafor, ramane cam la 1500-2000 de ture, am fost la reprezentanta BMW in Brasov si nu au gasit nimic ma poate ajuta cineva?
sebrilia is offline   Reply With Quote
Old 12-06-12, 13:54   #2
DUB-R

Stage 5

DUB-R's Avatar

Default Re: probleme la relanti!

Quote:
Originally Posted by sebrilia View Post
- rover 75 1.8 benzina din 2000, ramane turat la relanti cand este motorul cald si in principiu prin oras la semafor, ramane cam la 1500-2000 de ture, am fost la reprezentanta BMW in Brasov si nu au gasit nimic ma poate ajuta cineva?
Regulatorul de relantii ? Din cate stiu e electronic la motorul tau, nu este manual ...
DUB-R is offline   Reply With Quote
Old 12-06-12, 14:03   #3
sebrilia

Stage 1

Quote:
Originally Posted by DUB-R View Post
Regulatorul de relantii ? Din cate stiu e electronic la motorul tau, nu este manual ...
am schimbat motorasul de relanti, nu stiu daca este acelasi lucru?
Old 15-06-12, 09:50   #4
marcellr

Stage 5

marcellr's Avatar

scoate mufa de la valva de ralanti (motorasul)- mergi asa un pic nu se intampla nimic vezi daca face lafel ai schimbat degeaba motorasul...
vezi cum se comporta scoate si mufa de la clapeta de acceleratie - la fel nu se intampla nimic daca mergi asa ...doar ca nu prea mai sta la ralanti....

apoi (nu inainte) curata f bine clapeta de acceleratie pune toate mufele la loc si vezi cum reactioneaza ...

se curata cu spray de contacte(scrie pe el pentru contacte electrice) NU CU WD40
pe urma dai ATENTIE doar in zona arcului de la clapeta de acceleratie cu wd 40 ca sa ungi

asteptam noutati ..bune
M.
te asteptam si pe site-ul clubului (in semnatura) sa iti faci cont (foloseste google chrome)
marcellr is offline   Reply With Quote
Old 16-06-12, 20:48   #5
sebrilia

Stage 1

Quote:
Originally Posted by marcellr View Post
scoate mufa de la valva de ralanti (motorasul)- mergi asa un pic nu se intampla nimic vezi daca face lafel ai schimbat degeaba motorasul...
vezi cum se comporta scoate si mufa de la clapeta de acceleratie - la fel nu se intampla nimic daca mergi asa ...doar ca nu prea mai sta la ralanti....

apoi (nu inainte) curata f bine clapeta de acceleratie pune toate mufele la loc si vezi cum reactioneaza ...

se curata cu spray de contacte(scrie pe el pentru contacte electrice) NU CU WD40
pe urma dai ATENTIE doar in zona arcului de la clapeta de acceleratie cu wd 40 ca sa ungi

asteptam noutati ..bune
M.
te asteptam si pe site-ul clubului (in semnatura) sa iti faci cont (foloseste google chrome)
-am schimbat din nou motorasul de relanti, senzorul de la clapeta de acceleratie si clapeta de acceleratie si din pacate tot asa face, am uns si arcul de la clapeta, acum am slabit un pic cablu de acceleratie mi sa parut ca nu permite clapetei sa se inchida bine sper sa mearga
Old 05-01-13, 15:56   #6
rakku_17

Stage 2

salut....am un rover 45 1.4 16v, masina are aceleasi simptome...ai gasit vreo solutie? rezolvare|? am schimbat aceleasi piese si masina tot nu functioneaza normal...astept un rapuns...multumesc
rakku_17 is offline   Reply With Quote
Old 23-02-13, 19:32   #7
sebrilia

Stage 1

Quote:
Originally Posted by rakku_17 View Post
salut....am un rover 45 1.4 16v, masina are aceleasi simptome...ai gasit vreo solutie? rezolvare|? am schimbat aceleasi piese si masina tot nu functioneaza normal...astept un rapuns...multumesc
eu am slabit cablul de acceleratie care era prea strâns şi nu permitea clapetei sa se închida total, iar acuma merge bine
- Copyright 2024 4Tuning -