Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   ROVER - MG (https://forum.4tuning.ro/424-rover-mg.html)
-   -   probleme la relanti! (https://forum.4tuning.ro/424-rover-mg/323119-probleme-relanti.html)

sebrilia 12-06-12 12:51

probleme la relanti!

- rover 75 1.8 benzina din 2000, ramane turat la relanti cand este motorul cald si in principiu prin oras la semafor, ramane cam la 1500-2000 de ture, am fost la reprezentanta BMW in Brasov si nu au gasit nimic ma poate ajuta cineva?

DUB-R 12-06-12 12:54

Re: probleme la relanti!

Quote:

Originally Posted by sebrilia (Post 5062754)
- rover 75 1.8 benzina din 2000, ramane turat la relanti cand este motorul cald si in principiu prin oras la semafor, ramane cam la 1500-2000 de ture, am fost la reprezentanta BMW in Brasov si nu au gasit nimic ma poate ajuta cineva?

Regulatorul de relantii ? Din cate stiu e electronic la motorul tau, nu este manual ...

sebrilia 12-06-12 13:03

Quote:

Originally Posted by DUB-R (Post 5062757)
Regulatorul de relantii ? Din cate stiu e electronic la motorul tau, nu este manual ...

am schimbat motorasul de relanti, nu stiu daca este acelasi lucru?

marcellr 15-06-12 08:50

scoate mufa de la valva de ralanti (motorasul)- mergi asa un pic nu se intampla nimic vezi daca face lafel ai schimbat degeaba motorasul...
vezi cum se comporta scoate si mufa de la clapeta de acceleratie - la fel nu se intampla nimic daca mergi asa ...doar ca nu prea mai sta la ralanti....

apoi (nu inainte) curata f bine clapeta de acceleratie pune toate mufele la loc si vezi cum reactioneaza ...

se curata cu spray de contacte(scrie pe el pentru contacte electrice) NU CU WD40
pe urma dai ATENTIE doar in zona arcului de la clapeta de acceleratie cu wd 40 ca sa ungi

asteptam noutati ..bune :)
M.
te asteptam si pe site-ul clubului (in semnatura) sa iti faci cont (foloseste google chrome)

sebrilia 16-06-12 19:48

Quote:

Originally Posted by marcellr (Post 5066481)
scoate mufa de la valva de ralanti (motorasul)- mergi asa un pic nu se intampla nimic vezi daca face lafel ai schimbat degeaba motorasul...
vezi cum se comporta scoate si mufa de la clapeta de acceleratie - la fel nu se intampla nimic daca mergi asa ...doar ca nu prea mai sta la ralanti....

apoi (nu inainte) curata f bine clapeta de acceleratie pune toate mufele la loc si vezi cum reactioneaza ...

se curata cu spray de contacte(scrie pe el pentru contacte electrice) NU CU WD40
pe urma dai ATENTIE doar in zona arcului de la clapeta de acceleratie cu wd 40 ca sa ungi

asteptam noutati ..bune :)
M.
te asteptam si pe site-ul clubului (in semnatura) sa iti faci cont (foloseste google chrome)

-am schimbat din nou motorasul de relanti, senzorul de la clapeta de acceleratie si clapeta de acceleratie si din pacate tot asa face, am uns si arcul de la clapeta, acum am slabit un pic cablu de acceleratie mi sa parut ca nu permite clapetei sa se inchida bine sper sa mearga

rakku_17 05-01-13 14:56

salut....am un rover 45 1.4 16v, masina are aceleasi simptome...ai gasit vreo solutie? rezolvare|? am schimbat aceleasi piese si masina tot nu functioneaza normal...astept un rapuns...multumesc

sebrilia 23-02-13 18:32

Quote:

Originally Posted by rakku_17 (Post 5306958)
salut....am un rover 45 1.4 16v, masina are aceleasi simptome...ai gasit vreo solutie? rezolvare|? am schimbat aceleasi piese si masina tot nu functioneaza normal...astept un rapuns...multumesc

eu am slabit cablul de acceleratie care era prea strāns şi nu permitea clapetei sa se īnchida total, iar acuma merge bine

All times are GMT +2. The time now is 06:36.

- Copyright 2026 4Tuning