braila; oameni buni, si asa suntem putini si imprastiati, mai bine ne unim sa ii ofticam pe altii+ e altceva cand suntem mai multi, doar face 3 minute intre orase, voi veniti la noi, noi la voi;
hai sa facem hora unirii
__________________ La lupta haiducii mei! citroen C4 coupe yamaha R6 '06
stii ceva, pana la urma sa fie sanatosi; eu unul am multi prieteni in gl, si nu au atatea figuri, de fapt figurile le face toata lumea pe forum, ca in realitate isi beau cafeaua in braila iar noi in gl;
asta e;
haideti sa facem si ceva util oameni buni, ca nu ne mancam painea unii altora
stii ceva, pana la urma sa fie sanatosi; eu unul am multi prieteni in gl, si nu au atatea figuri, de fapt figurile le face toata lumea pe forum, ca in realitate isi beau cafeaua in braila iar noi in gl;
asta e;
haideti sa facem si ceva util oameni buni, ca nu ne mancam painea unii altora
sunt bune femeile acolo in braila. am mancat un hamburger la un ...fastfood acolo si era o chelnerita ... interesanta
UNDERGROUND STIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!! )
unde draq ai vazut tu chelnerita buna? ca-s numai demolari, doar in vre-o 2 locuri iti clatesti privirea, spre deosebire de galati unde angajeaza oamenii numai purtatoare de boala "p*** sculata"
lasa femeile, alea se aduc la pachet, masinile si motoarele conteaza
nu stiu frate .. un local unde se da sandwich la metru sau ceva de genu asta ...
e pe drumu ala cu sens unic cum vii din centru spre iesirea spre galati...
se trece pe langa magazinu ala de motoare de la voi .. chiar pe partea lui
am fost aseara in braila.
sunt super tari cascadele alea.
am ramas placut impresionat.
niste poze cu cascada. niste filme cu cascada si ... si filme cu un R32.
muhahahaha cum se aude masina aia la relanti cand acceleratia primeste niste sprituri
pai? nu aveai tu 2 motoare, enduro, sau ceva de genul? nu ma provocai tu la una mica in trafic? cum adica care motor?
sau te-ai facut samsarel de motoare si le-ai vandut?