Salut ma numesc Andrei si sunt cel care a pus bazele clubului Sound Of Speed. Singurul motiv pentru care mi-am facut cont pe 4tuning si intervin este pentru ca m-au deranjat anuminte lucruri spuse si sa raspund la anumite intrebari.
Din start vreau sa spun si prin ce urmeaza sper sa intelegeti pentru ce a fost creeat clubul defapt: Acest club a fost creeat pentru pasionati de automobile,dupa cum ati vazut daca ati intrat pe site-ul nostru,in club este primita orice masina fie ea putin motificata, fie stock, deoarece noi nu punem pret pe calitatea masinii ci pe CALITATEA PERSOANEI.
Descid o mica paranteza si argumentez unele lucruri : Voi ati afirmat ca ati avut un esec in realizarea unui club, parerea mea este ca voi ati cautat numai baieti cu masini tari, gen "baieti cu bani de la tati si mami" care logik sunt cu nasul pe sus si de aceea nu ati putut realiza nimik (nu spun acum k toti cu masini frumoase au si naul pe sus).
In S.O.S. Club majoritatea membrilor muncesc si isi intretin singuri masinile (avand in vedere salariile din Romania raportate la pretul pieselor de tuning necesita ceva timp sa realizezi ceva). Dar cu timpul diferentele se vor vedea (putere + estetic) si asta va pormit,majoritatea dorim schimbarea motorului si anume cei cu motoare mici iar restul inbunatatirea lui, iar pe plan estetic toti avem ganduri mari. Timpul v-a spune totul.
Cineva intreba de actele clubului... Pot sa soun ca in 2010 totul v-a deveni legal, acum cateva zile am vorbit cu sora mea care este avocat si mi-a promis ca ma v-a ajuta in obtinerea actelor(O.N.G) pentru a legaliza clubul (dar revenind la tara Romaneasca orice om stie prea bine: un act necesita timp si bani).
In vederea organizarii evenimentelor: Eu sper ca in vara care urmeaza (2010) sa organizam ceva, dar trebuie sa obtinem actele in preimul rand.
Sincer nu vreau sa critic pe nimeni dar nici sa fiu criticat, nici eu si nici cei din club. Avand in vedere ca suntem la inceput de drum eu zic ca e bine pana acum si totul merge cum trebuie.
Sper sa nu mai aduceti argumente copilaresti asupra clubului , purtativa civilizat si lasati-ne sa ne realizam "visul".
Sper ca toti sa inteleaga ce am vrut sa spun si sa nu am critice, dar daca credeti ca am spus ceva nelalocullui puteti sa ma apostrofati.
Daca mai are cineva intrebari legate de club ii raspund cu cea mai mare placere....
sound_of_speed_club@yahoo.com ////
www.soundofspeed.ucoz.com
Azerty intra pe id de mai sus sa iti spun la ce ora si unde ne vedem sambata.
BFT SI RESPECT