Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Galati / Braila

View Poll Results: sa vedem procentul pe orase
sunt din Galaţi 151 60.40%
sunt din Brăila 99 39.60%
Voters: 250. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 29-11-09, 15:22   #256
razzwan
Opel Driver

Stage 5

razzwan's Avatar

Member of:
[Opel]
Default Re: Galati - Braila

cand va intalniti si unde ?
razzwan is offline   Reply With Quote
Old 29-11-09, 15:22   #257
Marian20
Ford Driver

Stage 5

Marian20's Avatar

Member of:
[FORD]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by mad_driver View Post
Discutia cu cate masini si "cat baga" e inuitila ca suntem constienti ca galatiul este cel mai slab la capitolul masini modificate (masinile modificate din galati cu ceva simt de raspundere le poti numara pe degete) marea majoritate sunt aprope stock eventual un filtru, un soft, o evacuare, nu mai vorbim de styling sau audio;

PS. ENE'ANDREI ti-am dat un pm la care nu am primit un raspuns; ca sa nu mai poluam topicu cu discutii inutile
aham... si asta e un post interesant... vezi ca pe mine unu ma costa cam cat o masina (proasta intradevar) un soft si evacuare iar ca sa merg mai departe ma costa cat o masina buna ... si la mine e destul de ieftin inca... adik vreo 1500 euro(soft-ul si evacuarea) asa ca in momentul in care spuneti ca ha ai doar atat eu zic sa o ganditi de 2 ori...
Marian20 is offline   Reply With Quote
Old 29-11-09, 17:45   #258
Ene'Andrei
Mitsubishi Driver

Stage 5

Ene'Andrei's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]

mad_driver uite motiv dc nu ti-am rasp la pm

mad_driver has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her.

If you are trying to send this message to multiple recipients, remove mad_driver from the recipient list and send the message again.

Pentru o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita.
Ene'Andrei is offline   Reply With Quote
Old 29-11-09, 23:33   #259
Breakman

Stock

Stim cu totii ca in panarama asta de Galati nu ai cu cine, sau cel putin nu am avut cu cine sa facem un club.Azerty si inca cativa au incercat dar........no comment tot nu au avut cu cine.Ar trebui sa vorbim cu totii si sa-l facem odata.Cred ca banii nu ar fi o problema atata timp cat suntem mai multi.Cat despre masini modificate sa o zicem si pe aia buna vorba lui marian : nu sunt bani.
Am si o propunere ( nu dati cu paru'): ne intalnim cei care au vrut sa faca un club , cei care vor sa faca un club si cei care au inceput sa faca un club.Poate reusim sa facem ceva.
Cred ca nu sunt deplasat dar putin ajutor este ceva decat nimic.
Breakman is offline   Reply With Quote
Old 30-11-09, 00:42   #260
Ene'Andrei
Mitsubishi Driver

Stage 5

Ene'Andrei's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]

Breakman daca esti unul din interesati, eu o sa postez sambata locul si ora unde ne gasim noi astia din club...locul e pe platforma lang gradina botanica in curba! ora o sa fie cred 18:00 sau 20:00
Old 05-12-09, 12:40   #261
Ene'Andrei
Mitsubishi Driver

Stage 5

Ene'Andrei's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]

05.12.2009 Sambata ora 17:00 platforma de langa gradina botanica in curba (BAC)

Rog cei care vin fara arfe sau figuri, esti interesat de un club vino, daca esti interesat de a jigni ramai pe pozitie!
Old 05-12-09, 13:11   #262
razzwan
Opel Driver

Stage 5

razzwan's Avatar

Member of:
[Opel]

din pacate nu am cum sa ajung ca nu am masina disponibila daca e saptamana viitoare ajung
razzwan is offline   Reply With Quote
Old 05-12-09, 20:59   #263
Azerty

Stage 5

Azerty's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Toyota]

Hmm... Tocmai voiam sa va intreb daca va mai intalniti la Real si cand...
Am vazut prea tarziu...
Ene`Andrei, ai PM.
Azerty is offline   Reply With Quote
Old 09-12-09, 09:15   #264
andykanabis

Stage 2

andykanabis's Avatar

Salut ma numesc Andrei si sunt cel care a pus bazele clubului Sound Of Speed. Singurul motiv pentru care mi-am facut cont pe 4tuning si intervin este pentru ca m-au deranjat anuminte lucruri spuse si sa raspund la anumite intrebari.
Din start vreau sa spun si prin ce urmeaza sper sa intelegeti pentru ce a fost creeat clubul defapt: Acest club a fost creeat pentru pasionati de automobile,dupa cum ati vazut daca ati intrat pe site-ul nostru,in club este primita orice masina fie ea putin motificata, fie stock, deoarece noi nu punem pret pe calitatea masinii ci pe CALITATEA PERSOANEI.
Descid o mica paranteza si argumentez unele lucruri : Voi ati afirmat ca ati avut un esec in realizarea unui club, parerea mea este ca voi ati cautat numai baieti cu masini tari, gen "baieti cu bani de la tati si mami" care logik sunt cu nasul pe sus si de aceea nu ati putut realiza nimik (nu spun acum k toti cu masini frumoase au si naul pe sus).
In S.O.S. Club majoritatea membrilor muncesc si isi intretin singuri masinile (avand in vedere salariile din Romania raportate la pretul pieselor de tuning necesita ceva timp sa realizezi ceva). Dar cu timpul diferentele se vor vedea (putere + estetic) si asta va pormit,majoritatea dorim schimbarea motorului si anume cei cu motoare mici iar restul inbunatatirea lui, iar pe plan estetic toti avem ganduri mari. Timpul v-a spune totul.
Cineva intreba de actele clubului... Pot sa soun ca in 2010 totul v-a deveni legal, acum cateva zile am vorbit cu sora mea care este avocat si mi-a promis ca ma v-a ajuta in obtinerea actelor(O.N.G) pentru a legaliza clubul (dar revenind la tara Romaneasca orice om stie prea bine: un act necesita timp si bani).
In vederea organizarii evenimentelor: Eu sper ca in vara care urmeaza (2010) sa organizam ceva, dar trebuie sa obtinem actele in preimul rand.
Sincer nu vreau sa critic pe nimeni dar nici sa fiu criticat, nici eu si nici cei din club. Avand in vedere ca suntem la inceput de drum eu zic ca e bine pana acum si totul merge cum trebuie.
Sper sa nu mai aduceti argumente copilaresti asupra clubului , purtativa civilizat si lasati-ne sa ne realizam "visul".
Sper ca toti sa inteleaga ce am vrut sa spun si sa nu am critice, dar daca credeti ca am spus ceva nelalocullui puteti sa ma apostrofati.
Daca mai are cineva intrebari legate de club ii raspund cu cea mai mare placere.... sound_of_speed_club@yahoo.com //// www.soundofspeed.ucoz.com
Azerty intra pe id de mai sus sa iti spun la ce ora si unde ne vedem sambata.
BFT SI RESPECT
andykanabis is offline   Reply With Quote
Old 09-12-09, 16:56   #265
KarFanatik

Stage 4

KarFanatik's Avatar

Unu la mana: Daca veneai si tu la intrunirile sau mai bine zis intalnirile membrilor de pe 4Tuning ai fi vazut ca nu punem pret pe masina(si cred ca aici vorbesc in numele tuturor)ci pe calitatile lui ca om si aici pe 4Tuning EU cel putin cand am avut nevoie de ajutor am primit ajutor neconditionat.
Doi la mana:nu trebuie sa iei intotdeauna de bun ce se zice pe forum pentru ca sunt destui "copii" pe forum,asta nu inseamna ca daca imi zice mie cineva ca "bai bo**e nu ai masina"asta nu inseamna ca trebuie sa il dau in judecata pentru calomnie!Vorba aia avem o varsta si daca noi nu ii respectam pe cei din jur,logic,nu trebuie sa ne asteptam la respect reciproc
Trei la mana:sa dea Dumnezeu sa aveti succes cu clubul vostru,eu sincer ma bucur pentru voi,si va urez succes in viitoarele competitii
Patru la mana:daca mai dadeai si tu pe unde ne gasim noi,observai ca nu stiu daca 0.99% din cei care vin au masini ca sa te citez "copii cu bani de la mama si tata"

Si ca un sfat de la pasionat la pasionat:Nu mai lua toate afirmatiile personal si gandeste inainte sa vorbesti!

Multumesc ca ati avut rabdare sa cititi si daca doriti sa ma completati,sau considerati ca nu am dreptate sunteti liberi sa ma contraziceti!

P.S. : Traim Intr-o Tara Libera(multumesc lui dumnezeu )

"The least likely is the most dangerous"
KarFanatik is offline   Reply With Quote
Old 09-12-09, 18:50   #266
Ene'Andrei
Mitsubishi Driver

Stage 5

Ene'Andrei's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]

KarFanatik, Andrei nu s-a referit la tine ci la anumite persoane care vorba ta "nu gandesc inainte sa comenteze ceva" si e o diferenta intre "copii" unii isi tin limba in gura metaforic zis iar altii o misca aiurea adica unii copii sunt destul de maturi sa isi dea seama ca nu e cazul sa faca mare haz la o anumita melodie...iar altii o dau in personajele care le place critica !
Nu mi-am facut cont pe 4tuning sa critic o persoana o masina un anumit lucru, ca sa vezi din rasarit apare ZMEUL pur si simplu un necunoscut sa ma critice pe mine ori masina s.a, da cred si eu suntem intr-o tara libera dar asta nu inseamna ca tre sa profitam sa ne punem la ambitie gandirea hazlie!

Sper ca terminam cu chestia asta aici, fiecare a zis ce a avut de zis si de gandit, ne-am lamurit toti! Mai bine ne gasim la o bere...eu unu sunt fericit ca basescu s-ar putea sa fie prese in continuare )
Old 10-12-09, 15:03   #267
KarFanatik

Stage 4

KarFanatik's Avatar

@Ene'Andrei: nici nu am luat-o personal...doar incercam sa ii atrag atentia ca,comunitatea auto(scuzati cacofonia)din galati nu e asa cum crede lumea....adica plina de bani.....doar atat
Eu ii recomandam doar sa se documenteze mai bine inainte sa afirme ceva,dar pana la urma datorita faptului ca a iesit Basescu e o tara libera,anyway dupa cum banuiesc ca stii lumea auto underground din galati nu e cea din fast and furious.....nu avem sticlute de nos si masini de n'spemii de cai....poate puteam sa ne mandrim doar cu fetele
Si recomandarea ta e buna tare...dar pentru cei care vin cu masinile le recomand Driver )

Pe aceasta cale doresc succes clubului S.O.S,si astept cu nerabdare primul eveniment organizat de ei!

Last edited by KarFanatik; 10-12-09 at 15:06.
Old 10-12-09, 15:19   #268
Ene'Andrei
Mitsubishi Driver

Stage 5

Ene'Andrei's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]

Mersi si noi abia asteptam pana una alta abia astept craciunul.
- It's the most wonderful time of the yearrrrrrrr a intrat spiritul craciunului in mine )))
Old 10-12-09, 18:30   #269
KarFanatik

Stage 4

KarFanatik's Avatar

Ma bucur poate facem si noi un Christmas Burn >
Old 25-12-09, 01:14   #270
vGaBy

Stage 4

vGaBy's Avatar