mda ok....eu ma retrag de la orice comentariu....vezi u de asta nu are ursul coada si de asta nu se poate face nimic in tara asta legal sau ilegal pentru ca trebuie sa trambitam sa stie o tara intreaga.
Mai uita-te si tu pe la stiri si vezi ce patesc unii baieti.....au inceput sa se faca flagrante si chestii din astea, mai vorbeste si tu cu baieti de politisti pe care spui ca ii cunosti de pe la rutiera!!!!
Daca erai baiat destept pastra-i totul asa mai low profile.....dar u trambitas cum esti la primarie in varful cladirii .....tre sa stii o tara intreaga ca ''Atotputernicul Sobolan'' si-a mai gasit pe cineva cu care sa se dea ....eventual sa il si faca o victima la panoplia lui plina de capete de ''fes'' impaiate cu masini ''puternice''
Ti-am spus si iti repet ....eu nu mi-am luat masina asta sa demonstrez nimanui nimic ci pt absoluta mea placere!!!!
1 data am discutat cu Pepy(Opel Speedster turbo) si chiar l-am intrebat: De ce ti-ai luat Pepy masina, sa te dai la legale/ilegale???? ; el mi-a raspuns: Nu frate ci sa vad lacrimile celor cu Supercar-uri gen: Maseratti, Lamborghini, Ferrari...etc atunci cand trece cartul cu parbriz in fata lor......
Concluziile ti le tragi singur
P.S. si sa nu crezi ca daca jucam ''chicken'' pe 4tuning asta inseamna ca ai sa ma faci sa ma dau cu tine, repet nu ma intereseaza parerea nimanui (e masina mea si fac ce vreau cu ea...ca doar sunt Gigi Becali
)))))) )