deci...
1: nu fac parte momentan din nici un club(am fost MRC dar nush cum sa scot ***ul ala de la user)
2:daca suntem 4 e de ajuns sa avem un club(si cred ca suntem mult mai multi)
3
a , ne trebuie un club;
4:Ne trebuie un club ca am ajuns sa participan din ce in ce mai des la competiile sportive organizate(la buzau 29-04-2006 am avut 2 masini din GL HAW si Liviu cu CRX-ul.....la legalele de la galati au participat galateni,iar a 2-a oara cand s-au organizat la Buzau,nushtiu exact data , iara au participat galateni)
5:Un club dupa parerea mea nu se defineste prin : "ca sa putem spune ca apartinem de ceva "....un club dupa parerea mea se defineste mai mult in jurul unor prietenii si pe ajutorul reciproc in diferite ipostaze....
6:Pentru a infiinta un club nu cred ca avem nevoie de un lider....se pot lua decizii de comun acord;
7:Un club se infiinteaza pentru a fi recunoscuti ca o comunitate nu ca niste anonimi....in competiile ce vor urma si vom participa....
8:Vreau un club al nostru al Galatenilor in primul rand sa fie GALATEAN iar in al doilea rand sunt de parere ca majoritatea cluburilor sunt prea comerciale....si nu cred ca locul unui galatean ar fi intr-un club din Arad ..sau cine stie de unde....pentru ca nu ne-ar reprezenta pe noi Galatenii...ar reprezenta clubul respectiv....dupa cum spuneam PREA COMERCIAL!!!
9:Intentia de a deschide un club numai al nostru al galatenilor nu este numai a lui BGD....eu unul sunt de aceiasi parere si tind sa cred ca fiecare dintre voi (toti care a-ti postat aici pareri si argumente pro si contra aveti aceiasi intentie in suflet);
10:HAW ce ai facut TU pt a se infiinta acest club de esti asa revoltat ca de 2 ani infiintam acest club?...corect nici eu nu am facut nimic...poate nimeni nu a facut nimic...dar daca asta va doriti haide-ti sa trecem la fapte!!
11:BGD dar cati participanti ai vrea sa fie din GL?...nu observi ca jumatate din noi nu avem masini competente...si nu facem nimic daca ne intalnim si bem un suc cum am mai facut-o de N ori cu cativa din cei de pe forum
cel mai bine eu zic ca cei ce intra pe forum sa stabilim aici cu ei ce si cum....iar cine are alte cunostinte cu masini...pasionati de asa ceva...sa vorbeasca cu ei in particular...iar aici sa vorbeasca in numele lor...