Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [Street Vision] [VW] [SEAT]
Re: hmmmmm
Quote:
Originally Posted by UNDERGROUND_TUNING
Domnule \"CORDOBA\"sincer ce ati dorit sa ne comunicati prin acest post
??????????
pai ce fel de pasionat al automobilelor sunteti?
daca intrati pe net asa numai sa ne faceti morala celor care intradevar stiu ce este tuning-ul si tot ce este legat de el.
Ce legatura are ce spui tu acum cu ce a spus el????
pai 2 e si normal sa dea efect de LCD deoarece fontu e specific ...Eu nu am inteles ceva , sigla trebuie sa fie aia de pe masina sau aia de pe site?! ... sau logo-ul care sa apara pe tricouri , sepci , masini , cani , ziare ) .. si multe altele ?!
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [Opel] [DAEWOO] [Old School Cars] [LANCIA]
Re: VRETI CLUB IN GALATI????
scuze Ranek...am aspasat pe l....si nu,nu te iau la misto....deci sa intelege-ti mai bine care e viziunea mea despre aceasta sigla/logo al clubului e in felul urmator:
1 - sa fie ceva incadrat...delimitat...sa poata fi facut si sticker exact ca logoul
2 - ceva simplu,dar in acelasi timp sa atraga ochiul si sa se inteleaga ce reprezinta
3 - incercati sa bagat ceva...poola mea...o masina...o roata...o turbina ceva....da nu ceva gen o poza...ceva stilizat ca si cum ar desenat...
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [A.C.S. Speedline Motorsport] [Nissan]
Re: VRETI CLUB IN GALATI????
Deci:
As Dori Sa Organizam O Intalnire A Apsionatilor Auto Din Galati Intr-un Club Cunoscut Al Galatiului!!!
Care Ar Fi Ideea Acesteai Intalniri?
-sa Ne Cunoastem Si Noi Mai Bine
-sa Discutam Despre Masini Si Tot Ce E Legat De Ele
-sa Vedem Pe Retroproiector Filme Documentare Despre Si Cu Automobile
Va Rog Postati Cei Interesati De Acest Eveniment.
Numai Bine