18-11-12, 15:25
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Re: Un nou club auto in Braila - Outlaw Racers
Quote:
Originally Posted by Nastase Bogdan
Asa arata parasolarul montat pe un E30, a fost pus in graba, ignorati detaliile 
|
Drepturi de autor te rog Bogdan!
|
|
|
21-11-12, 09:41
|
|
 Stage 5
Member of: [BMW] [DACIA]
|
Dragi membrii ai clubului, parasolarele sunt gata si sunteti invitati la sediul Ploted Design(in cartier Lacul Dulce, cum treceti linia de tren a doua stada la stanga si in capat pe stanga este o cladire mare cu curte interioara mare), pentru montaj.
Sunt cativa membrii care s-au dus zilele acestea acolo si le-au fost montate parasolarele, va asteptam si pe ceilalti.
|
|
|
21-11-12, 22:16
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by Nastase Bogdan
Dragi membrii ai clubului, parasolarele sunt gata si sunteti invitati la sediul Ploted Design(in cartier Lacul Dulce, cum treceti linia de tren a doua stada la stanga si in capat pe stanga este o cladire mare cu curte interioara mare), pentru montaj.
Sunt cativa membrii care s-au dus zilele acestea acolo si le-au fost montate parasolarele, va asteptam si pe ceilalti.
|
Din pacate vezi Bogdane ca informatia este eronata. Astazi am fost la marea firma Plotter Design si patronul de acolo sucit om.... cel mai devreme maine aflam daca sunt gata parasolarele la cu totul alta firma. Undeva aproape de casuta ta  mai exact Grivita colt cu Primaveri.
|
|
|
22-11-12, 09:00
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by BLACKMENMOTO
Din pacate vezi Bogdane ca informatia este eronata. Astazi am fost la marea firma Plotter Design si patronul de acolo sucit om.... cel mai devreme maine aflam daca sunt gata parasolarele la cu totul alta firma. Undeva aproape de casuta ta  mai exact Grivita colt cu Primaveri.
|
Da, am aflat si eu ieri, dar nu am mai apucat sa postez..au iesit ieri discutii si nu mai lucram cu ei 
Asa este, sucit tare omul..una am stabilit cand s-a batut palma, alta a inceput sa vrea dupa ce a pus 3 parasolare...
A ramas ca va discuta Cosmin(presedintele) cu o alta firma cu care sa ajungem la un acord convenabil pentru ambele parti
|
|
|
22-11-12, 11:34
|
|
Stage 3
|
IN ATENTIA MEMBRILOR CLUBULUI OWTLAW RACERS
Sambata 24.11.2012 va avea loc o sedinta a membrilor clublui pt punerea la punct a anumitor detalii.
Am respectuoasa rugaminte sa fie prezenti toti cei inscrisi in acest club!!!
Intilnirea va avea loc la sala de jocuri deschisa recent de Cosmin(ZRG) pe Grivitei colt cu str.Albinei(la subsol).Nu cunosc nr cladirii dar stiu ca a fost inainte un club in acea locatie.La etaj se afla o sc de soferi.
Va multumesc si va astept sambata pe toti!!!
22-11-12, 13:45
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by avolex
IN ATENTIA MEMBRILOR CLUBULUI OWTLAW RACERS
Sambata 24.11.2012 va avea loc o sedinta a membrilor clublui pt punerea la punct a anumitor detalii.
Am respectuoasa rugaminte sa fie prezenti toti cei inscrisi in acest club!!!
Intilnirea va avea loc la sala de jocuri deschisa recent de Cosmin(ZRG) pe Grivitei colt cu str.Albinei(la subsol).Nu cunosc nr cladirii dar stiu ca a fost inainte un club in acea locatie.La etaj se afla o sc de soferi.
Va multumesc si va astept sambata pe toti!!!
|
ora te rugam, cosmin.
|
|
|
22-11-12, 14:33
|
|
Stage 3
|
Ora 15.00 iar locatia exacta este str.Grivitei nr.151
|
|
|
22-11-12, 17:06
|
|
 Stage 5
|
Quote:
|
fost club Omega, parca...
|
|
|
22-11-12, 19:42
|
|
 Stage 5
|
Quote:
|
O sa mai sun cativa membrii care poate nu intra prea des pe aici si sper sa ne vedem cu totii sambata.
|
|
|
27-11-12, 07:54
|
|
Stage 3
|
INSCRIERI IN OUTLAW RACERS
Pentru ca o persoana sa poate intra in club trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
Sa posede permis
Sa aiba masina care sa se poate incadra la una din urmatoarele categorii:
-Styling
-402m ( Drag )
-Drift
-Sound
Cine va solicita intrarea in club trebuie sa ataseze niste poze cu masina si sa spuna ramura pe care se va axa(una din cele 4 de mai sus)
Nu va fi orice masina acceptata in club;deci cei care stiu ca nu indeplinesc una din cele 4 ramuri enumerate mai sus ii rog sa nu posteze decat cand vor fi siguri ca ar putea avea sanse de intrare in club
Multumesc pentru intelegere.
|
|
|
27-11-12, 16:50
|
|
 Stage 5
|
I'm back  ( probleme cu pc-ul)
Deci astia de la Ploter sunt neseriosi, cum a ramas pana la urma? S-a gasit alta firma care ne poate ajuta?
Eu n-am putut ajunge la sedinta(cosmin stie, am vorbit la telefon)
Vad ca s-a actualizat si facebook-ul, e perfect

PSA ♥♥♥
|
|
|
28-11-12, 07:35
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Radu.
I'm back  ( probleme cu pc-ul)
Deci astia de la Ploter sunt neseriosi, cum a ramas pana la urma? S-a gasit alta firma care ne poate ajuta?
Eu n-am putut ajunge la sedinta(cosmin stie, am vorbit la telefon)
Vad ca s-a actualizat si facebook-ul, e perfect 
|
Da, acum lucram cu alta firma pentru autocolante, parasolarele sunt deja gata si toti membrii cu masini sunt asteptati sa li se monteze parasolarul.
Locatia este pe strada Grivitei colt cu Primaverii, eu am fost aseara acolo si mi-a fost montat parasolarul.
Omul face treaba super buna, din toate punctele de vedere
|
|
|
28-11-12, 07:46
|
|
Stage 3
|
bine ai revenit radule!!!
asteptam sa vedem sigla(emblema) terminata,asa ca vezi cum faci sa o termini mai rpd ca de nop ne suparam rau de tot si.... 
dap asa cum a spus si bogdan cei din club sunt asteptati sa li se monteze parasolarele.
|
|
|
28-11-12, 14:11
|
|
 Stage 5
Member of: [Fiat] [Opel] [SKODA]
|
Quote:
INSCRIERI IN OUTLAW RACERS
Pentru ca o persoana sa poate intra in club trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
Sa posede permis
Sa aiba masina care sa se poate incadra la una din urmatoarele categorii:
-Styling
-402m ( Drag )
-Drift
-Sound
Cine va solicita intrarea in club trebuie sa ataseze niste poze cu masina si sa spuna ramura pe care se va axa(una din cele 4 de mai sus)
Nu va fi orice masina acceptata in club;deci cei care stiu ca nu indeplinesc una din cele 4 ramuri enumerate mai sus ii rog sa nu posteze decat cand vor fi siguri ca ar putea avea sanse de intrare in club
Multumesc pentru intelegere.
|
+2 . trebuie sa fiti fermi pe chestia asta si or sa fie numai masini ok.cu astfel de chestii(masini) se ridica un club,nu cu masini stock.
|
|
|
28-11-12, 20:52
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by marius3030
+2 . trebuie sa fiti fermi pe chestia asta si or sa fie numai masini ok.cu astfel de chestii(masini) se ridica un club,nu cu masini stock.
|
Se vor da si probe, stai linistit 
Suntem un club cu intentii serioase, vrem sa avem si membrii pe masura, cu masini pe masura.
Decat sa fim 100 in club, mai bine 30 dar corespunzatori, cu posibilitatile cerute de un asemenea club si care sa se tina de treaba.
|
|
|
|
|