Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Galati / Braila

Reply

Thread Tools
Old 13-12-07, 13:01   #91
adiandrei

Stage 3

adiandrei's Avatar

Default Re: Prezentatziva "bolizii" !

Quote:
Originally Posted by adiandrei View Post
da ma 911 turbo model 996 ,vrei tu sa ma corectezi. am condus masina este super tare
cati cai pe opel ?
adiandrei is offline   Reply With Quote
Old 13-12-07, 13:17   #92
MauS

Stage 5

MauS's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Mitsubishi]
[Anonymous Motorsport ]

Quote:
cati cai pe opel ?
O masina din 1986 nu te-ar interesa? Cred ca prin ianuarie va ajunge in galati. Are motor de 1,7 turbo, 120 de cai stock. Poate ne gasim....
Old 13-12-07, 15:57   #93
Azerty

Stage 5

Azerty's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Toyota]

Quote:
da au masini performante ,dar nu le poti compara. nici la condus nu se compara nici la design
Depinde daca le iei sa le "conduci" si sa le privesti, sau sa le ALERGI.
Vorba lui U_Tuning, gusturile nu se discuta.
Unii isi iau masina ca e rosie, nu conteaza restul.
Deci , are toata lumea dreptate, fiecare din punctul lui de vedere.
Dar tinand cont ca suntem pe un forum de TUNING...
Parerea mea
Azerty is offline   Reply With Quote
Old 13-12-07, 16:19   #94
U_TUNING

Stage 5

U_TUNING's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[A.C.S. Speedline Motorsport]
[Nissan]

Quote:
Originally Posted by MauS View Post
O masina din 1986 nu te-ar interesa? Cred ca prin ianuarie va ajunge in galati. Are motor de 1,7 turbo, 120 de cai stock. Poate ne gasim....
Bai mare mai e frustrarea asta .............recunoaste makr cati cai va avea masina nu k are 120 de cai stock ca nu asta conteaza.
Exact cum a spus si Azy ; suntem pe un forum de performanta......

App motorul Opel-ului este de 204 cai dar el va fi modificat si va avea undeva pe la 260 de cai .....nu pot spune nimic exact decat atunci cand ma voi duce sa o pun pe dyno....

Oricum nu e nici o placere sa ai o masina stock cum au multi baieti ci important este sa iti faci o masina in care sa te simti tu bine( SA FII UNIC IN FELUL TAU) si daca mai si castigi e si mai bine,........daca pierzi asta e ; inseamna k nu esti suficient de bun tu sau masina pe care o conduci ; si at incep sa apara intrebarile: -''sunt eu destul de bun?'' , ''masina mea e destul de puternica?''....etc etc
Old 13-12-07, 16:36   #95
MauS

Stage 5

MauS's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Mitsubishi]
[Anonymous Motorsport ]

Quote:
Originally Posted by U_TUNING View Post
Bai mare mai e frustrarea asta .............recunoaste makr cati cai va avea masina nu k are 120 de cai stock ca nu asta conteaza.

App motorul Opel-ului este de 204 cai dar el va fi modificat si va avea undeva pe la 260 de cai .....nu pot spune nimic exact decat atunci cand ma voi duce sa o pun pe dyno....

Oricum nu e nici o placere sa ai o masina stock cum au multi baieti ci important este sa iti faci o masina in care sa te simti tu bine( SA FII UNIC IN FELUL TAU) si daca mai si castigi e si mai bine,........daca pierzi asta e ; inseamna k nu esti suficient de bun tu sau masina pe care o conduci ; si at incep sa apara intrebarile: -''sunt eu destul de bun?'' , ''masina mea e destul de puternica?''....etc etc
Cand va fi urcata pe dyno vei vedea ca frustrarea mea o sa dispara )))) nu fac estimari inainte.....
MauS is offline   Reply With Quote
Old 14-12-07, 11:52   #96
yknot

Stage 5

yknot's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

maus, deja faci provocari si pronosticuri?.... eu zic sa astepti pana vezi cu ochii tai masina gata
yknot is offline   Reply With Quote
Old 14-12-07, 12:45   #97
MauS

Stage 5

MauS's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Mitsubishi]
[Anonymous Motorsport ]

Quote:
Originally Posted by yknot View Post
maus, deja faci provocari si pronosticuri?.... eu zic sa astepti pana vezi cu ochii tai masina gata
Aici ai dreptate Pana acum am vazut cu ochii mei ca intervin multe, ce au conditionat intarzierea lucrarii.
Old 14-12-07, 13:46   #98
adiandrei

Stage 3

adiandrei's Avatar

Quote:

da ma facem. daca vrei facem pana la 300 la ora nu sfert de mila
Old 14-12-07, 15:02   #99
daniwmk

Stage 5

daniwmk's Avatar

Quote:
da ma facem. daca vrei facem pana la 300 la ora nu sfert de mila
sau mai bine te duci in padure ...

daca vrei sa incerci ti-a mai zis lumea e un evo 8 (japoneza din aia de ***) care abia asteapta masini din astea cu pedigree
daniwmk is offline   Reply With Quote
Old 14-12-07, 23:32   #100
U_TUNING

Stage 5

U_TUNING's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Nissan]

sau hai mai bine sa ne tragem prin orash la ora de varf.sau daca ai cojones .....dc iti e frica pe sfert de mila?!?!?!?? tie frica ca iti iei bataitza de la o masina din 84????????
Dani stai linistit ca evo-ul stii prea bine k a batut un 911 turbo.......un 4s nu ar trebui sa fie nici un fel de problema....nici 1/4 mile nici pana la 300 ......etc etc

lasa sa termin proiectul si cine stie pana atunci ce se mai intampla...........

Last edited by U_TUNING; 14-12-07 at 23:35.
U_TUNING is offline   Reply With Quote
Old 19-12-07, 13:02   #101
adiandrei

Stage 3

adiandrei's Avatar

Quote:
sau hai mai bine sa ne tragem prin orash la ora de varf.sau daca ai cojones .....dc iti e frica pe sfert de mila?!?!?!?? tie frica ca iti iei bataitza de la o masina din 84????????
Dani stai linistit ca evo-ul stii prea bine k a batut un 911 turbo.......un 4s nu ar trebui sa fie nici un fel de problema....nici 1/4 mile nici pana la 300 ......etc etc

lasa sa termin proiectul si cine stie pana atunci ce se mai intampla...........
bai tu cu opelu tau ,cred ca la 200 se descompune masina ta de carton,si nu ajungi pana la 300. Normal ca vrei sa te tragi in trafic ca te doare undeva daca iti atingi masinutza ta de 2000 euro.
Old 19-12-07, 13:23   #102
MauS

Stage 5

MauS's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Mitsubishi]
[Anonymous Motorsport ]
Exclamation Re: Prezentatziva "bolizii" !

Quote:
bai tu cu opelu tau ,cred ca la 200 se descompune masina ta de carton,si nu ajungi pana la 300. Normal ca vrei sa te tragi in trafic ca te doare undeva daca iti atingi masinutza ta de 2000 euro.
Incearca sa contrezi pe cineva cu argumente inteligente si fara injurii Omul ti-a propus ceva, puteai sa raspunzi frumos si elegant fara sa faci referinta la pretul masinii. Nu toata lumea are bani de Porsche si totusi, sunt o gramada de masini d'astea de "2000 euro" care sunt mult peste nivelul marcii, in ceea ce priveste o cursa pe 402 metrii.
Old 19-12-07, 13:34   #103
U_TUNING

Stage 5

U_TUNING's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Nissan]

Quote:

Bai fratelar eu nu ti-am jignit tie ego-ul enorm de ''racer''...........app masina mea e facuta pt curse nu de plimbarik.....asa cum este masina ta!!!!!

App eu as tace din gura pt k banuiesc k nici nu stii cum functioneaza un turbocharger sau un sistem de injectie......sau ceva si mai simplu cum exact functioneaza rotatiile unui motor.....

Eu am muncit, muncesc si voi munci ffffff mult la aceasta masina care este facuta numai pt pasiune nu pt a o face pe shmecherasul prin orash cu masina cumparata de taticu.

te invit la garaj o data ...cand vrei u....sa facem putin mecanica la ce masina vrei tu...ASTA DACA ESTI INTRADEVARAT PASIONAT DA RACING TUNING...ETC ETC

Numai bine.
Old 19-12-07, 13:36   #104
U_TUNING

Stage 5

U_TUNING's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Nissan]

aaaaaaaaaaa scuze de completare.......dar la sfarsit aceasta va ajunge undeva pe la 7000 de euro))))))))))( deci am depasit putintel standardele tale)
Old 19-12-07, 20:55   #105
daniwmk

Stage 5

daniwmk's Avatar

Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=C3dLczcygd4
este chiar un kadett vs un porsche

doar ptr faptul ca ai un porsche nu iti da dreptul sa faci afirmatii de genul asta
asa o fi zis si ala cu porschele din filmuletz inainte sa se dea
sunt oameni care chiar muncesc din greu si cheltuie bani grei sa faca ceva de 'carton' sa mearga foarte repede ptr ca nu toti au pe tati sa cumpere ceva gata facut care de altfel nu e de fiecare data mai rapid chiar daca are 'nume'

daca intradevar esti pasionat o sa intelegi mesajul meu si o sa dai curs invitatiei lui u_tuning
daniwmk is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -