![]() |
Provocari
Hai sa vedem care pe care...ca doar masini sunt pe la noi....postati aici "Vreau sa ma trag cu X"....si poate iese ceva...
|
Re: Provocari
@Cipin este deja topic facut de shadowro "Provocari pe aria Galati/Braila".
Topicul va fi sters in 24h. |
:)) .. :D .. off-topic .. SPAM SPAM .. dak tot va fi sters :P
|
mmm..scuze..dar nu l-am observat...inseamna ca nu prea`s raceri pe aici...nasol...cred ca am sa-l provoc pe HAW...ca suntem mai singurii de pe aici care facem ceva...
|
te astept cu sicriu frate :)))
sa stii ca a mea nu mai stie ce stia. :P Maine o asteapta un schimb complet de ulei + filtru ulei + filtru benzina .. asa ca pentru un posesor nou ca vreau sa o dau :P |
Cipin ce masina ai.. ?
|
Cipin .. ma dau eu cu tine.
Sunt tipu cu Supernova cu NRG. |
Eu ma dau cu toti.. :)
|
Deocamdata nu prea am cu ce sa ma dau...*****ie la semnatura ce masina am...dar una e "moarta" si cealalta nu poate....are 40 de kwsi chiar nu are rost...
|
dar..........surpriza!!!!pentru cine nu mai credea vreodata........KUS-ul va reinvia cat de curand.......max 1 sapt.....asa ca FEREAAAAAAAAAAA
|
o da , bravo cipine ; te-ai apucat de treaba ?
|
provoc pe tipul ala cu dacia solenta modificata de la algos tuning.
presupun ca masina aia e intr-un fel imaginea firmei si la aspect si la performante. hai ca eu am o masian de 60 de cai si 1100 kg , si mai grea si mai putini cai. Sunt o tinta moarta. |
1. BMW 328 neinvins pana acum, asteapta musterii, si la legalracing pe 17 si in afara de...
2. motoare 1000cmc, pilot setat doar pe 400m,H repsol, nu iarta nimic,asteptam musterii. 3. motoare 600cmc, incepator cu tupeu,Y R6 -'06, asteptam musterii |
la motoare nu ma bag dar vine un crx din galati si impacheteaza bmw ala din toate unghiurile.
|
daca e crx-ul ala pe care-l stim noi......... mai bine sta acasa, ca s-ar putea sa se uite cu binoclul dupa bmw, anul trecut cine ce a facut?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:16. |
- Copyright 2026 4Tuning