Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > Despre 4Tuning.ro / Noutati / Sugestii / Reclamatii > Revista 4TuningRO > Articole revista 4TuningRO

Articole revista 4TuningRO Revista 4TuningRO : Articole si poze cu masini tunate din Romania

Reply
 
Thread Tools
Old 13-11-09, 13:19   #1
sunblease7

Stage 5
 
sunblease7's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 336
Member of:
[Super Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
[Colectionar Machete]
Default Mitsubishi Eclipse - Red and Bad

Poti iubi o femeie inainte de a o avea. Culmea este ca se poate intampla acelasi lucru si cu o masina. E o poveste in care "a fost odata" inseamna ca daca a fost o data, e practic imposibil sa ti se mai intample.

Care-i faza: Se pune Erwin sa faca curat prin sertare. Teancuri de hartii, ziare, scrisori de la fete, si alte lucruri destinate cosului de gunoi. Pune mana pe teanc si cand sa-i faca vant, ii sare in ochi un ziar de anunturi masini. Nu-i zicem numele ca se cheama reclama. Uita pe loc de cosul de gunoi si citeste atent anuntul in care se vinde convenabil un Mitsubishi Ecipse din '96. Habar nu aveti voi de cand isi dorea unul Erwin...

Intoarce ziarul si se uita pe prima pagina. Din nefericire, avea peste 6 luni vechime. Asa ca l-a rupt. Adica a rupt cu grija anuntul, ca avea poza si a pus-o langa monitor. Se uita in fiecare zi la ea, oftand ce ocazie pierduse.
Dupa vre-o luna, iritat ca nu-i merge netul si nu mai putea sa stea pe forum, statea cu ochii pironiti pe poza cu Mitsubishi.

Brusc, daca tot nu-i mergea netu' si n-avea ce sa faca, intr-un moment de inspiratie pune mana pe telefon sa intrebe cu cat a dat omu masina, probabil ca sa se oftice mai tare.Surpriza e deja previzibila: masina nu se vanduse in tot timpul asta. Credeti ca a ezitat? N-a ezitat si a plecat instant sa se lege la cap. Credeti ca s-a linistit dupa ce s-a vazut cu masina? Niet! Peste o luna de zile nu s-a atins de ea. Numa' se gandea ce sa-i faca, si cum sa-i faca... Noaptea nu dormea, numai la asta se gandea.

Cand povestea a ajuns aici ne-am adus aminte ca nu scriem o revista de literatura si i-am spus-o in fata. Va promitem sa scoatem un supliment in care sa scriem toate povestile auto romantiose, cred ca ar fi destul de gros, nu?

Asa ca am luat-o practic: Bine, bine, dar de facut, ce i-ai facut? Asa suntem noi mai duri, preferam actiunea romantismului. Pai atat ne-a trebuit, ca a inceput sa ne povesteasca tot ce i-a facut... Barbatii astia... Nu degeaba se spune ca povestesc intotdeauna dupa...

Fiind vorba despre o japoneza a ales pentru interior contrastul traditional alb puternic - rosu aprins, din cea mai fina piele, ca sa se simta rasfatata. Un paint cu personalitate pe airbag si inscriptii unicate pe bord.
Accesoriile hot style: pedalier, frana de mana, schimbator, chiar si bricheta.
Apoi si-a socotit pe degete ca din doua sub-uri JBL, amplificator, condensator, 6 boxe Ground Zero, scoate cam 1200 de vati.Ii scoate si ajunge masurat la 140 decibeli.

Dupa asta a iesit din ea si a luat-o la imbracat: spoilere 2f2f, praguri Kid tuning, stopuri Horguem tuning si jante Koya pe 18". Vinilul de la Flame design se combina cu paintul realizat de Rudy. Si pentru ca i-a placut atat de mult ce a iesit, se simte foarte legat de ea. Nu minte, am vazut catusele. Exista!!! Erwin se auto-denumeste automaniac si face lucrurile astea pentru ca "tuning is not a crime". Desi, cateodata, chiar e crima pentru buzunar.

A prins o pasiune pentru ziarele vechi. Nu mai citeste ziare decat daca au mai mult de 1 an vechime... dar daca ne uitam atent, se pare ca merita... nu mai continui articolul, merg la arhive, mi s-a pus pata si mie.
Tuning placut in continuare.

Last edited by sunblease7; 13-11-09 at 14:08.
sunblease7 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2019 4Tuning -