15-06-08, 18:30
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
Re: Reclamatii - "Aberatorii de success"
Quote:
Originally Posted by dolb
|
revin asupra userului "bobytzul" care NE STRESEAZA PE TOTI pe topicul "Dacia logan buna sau proasta" .. omul asta nu are limite! e in stare sa se duca la presedinte sa il ameninte ca daca nu da decret ca logan e cea mai proasta EVER .. il omoara!
|
|
|
16-06-08, 00:11
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by dolb
revin asupra userului "bobytzul" care NE STRESEAZA PE TOTI pe topicul "Dacia logan buna sau proasta" .. omul asta nu are limite! e in stare sa se duca la presedinte sa il ameninte ca daca nu da decret ca logan e cea mai proasta EVER .. il omoara!
|
subscriu
|
|
|
16-06-08, 11:52
|
|
General Supervisor
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
am sters postarile agresive si am vorbit cu el din nou, sper ca se va schimba situatia...
|
|
|
23-06-08, 12:07
|
|
Stage 5
|
La categoria FIRME XENON e un baiat care are 10 topicuri deschise cu site-ul lui! totusi vreau si eu sa mai ridic anuntul meu cateodata si sa mai vand si eu un kit, doua.. se poate face ceva?
|
|
|
23-06-08, 14:52
|
|
General Supervisor
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
le-am unit intr-un singur topic, este indeajuns un topic de prezentare pt o singura firma, pe aceeasi sectiune
|
|
|
25-06-08, 00:40
|
|
Stage 5
|
Am o rugaminte mai aparte . vreau sa mi se stearga contul si toate posturile daca se poate in afara de acesta . Imi pare rau ca ma retrag dar este penibil ca pe un forum ce se vrea a fi respectat, sa imi exprim parerea intr-un mod cat se poate de civilizat si cat se poate de on-topic si sa imi fie sterse posturile pentru ca nu convin anumitor persoane.
Va salut
|
25-06-08, 00:42
|
|
Stage 5
|
what seems to be the problem apache?
|
|
|
25-06-08, 06:21
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators]
|
Nu mai cereţi să vi se şteargă conturile, pentru că nu se va īntāmpla. Dacă aveţi probleme pe forum, puteţi raporta supermoderatorilor. Puteţi posta pe Probleme/sugestii/reclamatii (pentru că nu văd aberaţiile īn problema ta). Dacă preferi să dai bir cu fugiţii, n-ai decāt, dar contul nu ţi se va şterge.
|
25-06-08, 11:23
|
|
General Supervisor
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by apache
Am o rugaminte mai aparte . vreau sa mi se stearga contul si toate posturile daca se poate in afara de acesta . Imi pare rau ca ma retrag dar este penibil ca pe un forum ce se vrea a fi respectat, sa imi exprim parerea intr-un mod cat se poate de civilizat si cat se poate de on-topic si sa imi fie sterse posturile pentru ca nu convin anumitor persoane.
Va salut
|
pe ce sectiune ti-au fost sterse posturile?
si in urma carui conflict?
|
|
|
25-06-08, 13:50
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [BMW] [DACIA] [VW]
|
Eu ma ocup de sectiunea Dacia, deci pentru aberatii, certuri, etc. astept un PM de la voi sau eventual postati in acest topic.
|
|
|
30-06-08, 14:40
|
|
Audi Driver
Stage 5
Member of: [AUDI]
|
|
|
|
30-06-08, 15:21
|
|
Presedinte STREET ZONE
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [VW] [SEAT] [Street Zone] [Toyota] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by bogdan_wrc
|
trebuie sa ii dai un PM unuia din cei 3 Moderatori de pe sectiune si vor rezolva ei !! : RoSonic, DnI, BASU !! Orice moderator ii poate da o infractiune dar cred ca este mai OK sa se ocupe cei care MODEREAZA acolo si sa stearga si eventualele posturi care au condus la incingerea spiritelor !!
|
|
|
30-06-08, 17:24
|
|
General Supervisor
Stage 5
|
mi-am permis sa intru eu si sa sterg intregul sir de posturi care au condus la inflamarea spiritelor pe acolo, e mai bine asa decat sa dam infractiuni, acum cred ca discutia se poate relua fara sa se mai supere nimeni...
|
|
|
30-06-08, 21:41
|
|
Presedinte STREET ZONE
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [VW] [SEAT] [Street Zone] [Toyota] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by aleks
mi-am permis sa intru eu si sa sterg intregul sir de posturi care au condus la inflamarea spiritelor pe acolo, e mai bine asa decat sa dam infractiuni, acum cred ca discutia se poate relua fara sa se mai supere nimeni...
|
asa tata bravos ...
ce ne-am face fara TINE sau GABI
|
|
|
30-06-08, 21:42
|
|
Stage 5
|
intr-adevar aleks si gabi sunt cei mai eficienti moderatori/supermoderatori de pe forum! Totodata sunt si neutri, nici nu vorbesc la misto ( ca altii ) si nici nu ironizeaza alti useri! Felicitari baieti!
|
|
|
|
|