o idee excelenta
printre primele reply-uri din threadul asta cineva facea o comparatie cu forumul comercial al Craiovei
n-are nici o legatura una cu alta...acolo s-a mers pe niste reguli derivate din paranoia, aici regula up-ului odata la 3 zile (eu as fi prelungit-o la 7 zile) e ceva de bun simt
pana la urma, pe cel mai mare si mai bogat in anunturi forum auto din tara nici 100 de moderatori nu s-ar tine la anunturile bagate de toti userii si la verificat daca respecta regulamentul
un sistem automat ca asta e excelent
sustin si eu ideea cu inchiderea theadului de catre utilizator in urma vanzarii produsului/lor sau a faptului ca s-a razgandit
asta mi s-a parut ciudat intotdeauna la 4tuning, ca nu se pot inchide topicurile de catre cei care le-au initiat si ca trebuie sa rogi un moderator sa faca asta
consider ca in general cei care fac gura legat de noutati sunt aia care n-au nici o treaba sau care vand ceva sa se afle in treaba si s-au obisnuit pe mocaciuni
bijnitarii (aia care fac bani din ce vand aici) mi se pare normal sa plateasca
userii care au de vanzare 2 acareturi de pe o masina pot s-o faca linistiti
pana la urma nu uitati ca exista si optiunea de search pe fiecare sectiune, nu tre un user sa treaca prin 10.000 de anunturi ca sa gaseasca ...un intercooler de care are nevoie asa ca...stop bitchin' .....e o chestie buna,care face ordine si deciplina