Prima masina a mea... mai bine spus primele mele masini!
*Dacia 1310 1.3 L(cea alba);
*Dacia 1310 1.4 LXi (cea albastra);
Albastra o mai am si acuma, momentan e intrun proiect de modificarii!!!
...ooo dacie 1410 1996 carburatie..ce mai fugea,da ce bine mai mergea pana sa-mi iau permisul in 2003..am dat-o ..ce de amintiri..pe bancheta..pe capota...uff...e inca in viata...pe urma un opel astra g caravan(al lui tata)..acum un astra g hatchback 2002 2.00dti ..cu "nitel" tuning..aaa mai am un bmw 318i 85kw/115cp 1993 alb..cu nr de austria..are o luna la mine(un nou proiect)..nu va speriati de poze..nu sunt killer de masini..sa intamplat..sunt multe javre pe drumurile noastre toate..
nu l-ati vazut pe ala la stiri sofer de tir parca,l-a oprit politia si lucra la o firma din cate am inteles ca mi-a povestit si mie cineva,nu a avut niciodata nici un eveniment,omul in varsta si nu a dat de carnet in viata lui.conducea de zeci de ani fara permis...si i-a scos politia permisul fara sa mai dea vreo proba pt permis.ca sa vedeti cum incurajeaza politia romana circulatia fara permis...asa ca si dripci poate fi in aceeasi situatie,ca doar nu e nici primul nici ultimul care merge fara permis...numai eu cate persoane cunosc care conduc fara permis ori au permisul luat si conduc in continuare ori nici macar nu au facut scoala de soferi...deci nu ar fi de mirare
Nu toti au talentul asta. Desi nu sunt de acord cu chestia asta de a conduce fara permis. ON: Chevrolet Spark !
am inceput cu oltcitu...la 2, 3 saptamani am primit dreptu la seat...dupa 1 an am primit cadou alfa.....momentan au ramas oltcitu si seatu in posesia mea