![]() |
Care a fost prima ta masina?
Care a fost prima ta masina?
Puneti si poze daca aveti. |
Re: Care a fost prima ta masina?
Oltcit Club 11 Rm (WRC). Inca il mai am, voi pune si poze daca vrea cineva sa o vada:)
|
Dacia 1310 Brek 1986
|
Honda Civic, 4 usi, albastru metalizat, 1980:D, 73000km cand am luat-o din Germania in 1996. Poze nu prea am ca am tinut-o 2 luni
|
asta p care o am acum ......si nici macar nu e a mea 100%....trebuie sa o impart si cu tataX(...ce sa ii faci asha e la inceput masina:Renault Megane 1.6 16v 2003
|
Hyundai Accent 2005 1.3 :)
|
Prima... si inca mai e... Peugeot 307 1.6HDi 16v 109CP.
|
Skoda Fabia 2006
|
prima si inca mai e - DACIA SOLENZA 1.4 MPI, alba si rea ;)) poze n-am cum sa pun ca sunt la munca :))
|
Dacia 1310 :))
|
1 Attachment(s)
prima masina si actuala - solenza 1.4 mpi '04 :D
si o poza :) |
Quote:
Numai bine. |
Dacia 1310 din 1997 ,cu ea m-am facut mecanic :) Consider si acum ca este cea mai buna masina pentru un incepator.
|
prima mea masina , dacia 1310 ... rabla ... am avut acum de 10 ani am bagat bani de 2 ori cat a fost pretul masini si am vandut la 1/4 pret , toate astea in timp de 3-4 luni, fiecare saptamana pica ceva de pe ea ... de atunci nu mai vreau sa aud de dacia ... acum am Honda Civic ... 8)
|
1 Attachment(s)
SALUT Prima si inca o mai am e Vectra din 1990 cu motor 1800 benzina. Masina foarte buna, eu o folosesc zilnic de 1 an si n-am probleme. In iarna vreau omega b.
|
All times are GMT +2. The time now is 22:41. |
- Copyright 2025 4Tuning