Sondaje Auto Chestionare, Curiozitati, Sondaje - Vezi ce au raspuns altii si spune-ti parerea |
View Poll Results: Ai investii bani intr-o masina veche??
|
DA
|
|
222 |
86.72% |
NU
|
|
34 |
13.28% |
26-05-08, 20:53
|
|
Stage 2
|
Re: Ai investi bani intr-o masina veche?
Cu siguranta ca as investi intr-o masina veche.
Sunt multe masini vechi care le intrec mult pe cele noi, si ca aspect si ca performante.
Spre exemplul Fiat Coupe imi place la nebunie, este o masina sportiva cu putere foarte mare si aspect frumos.
Intr-o astfel de masina as investi oricand.
Chiar si o masina clasica de cateva zeci de ani merita o investie si merita sa fie restaurata.
Eu unul raman mult mai impresionat cand vad o masina veche de 10-15 ani tunata si facuta sa arate execelent decat cand vad un x5 sau mai stiu eu ce.
|
|
|
22-06-08, 03:02
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
as investi bani in ea daca as sti ca va arata asa in cel mai scurt timp ............
|
|
|
23-06-08, 02:35
|
|
Stage 4
|
@FIGHET, daca o faci sa arate asa care mai e hazul? Ia bre un "plastic" din asta nou si vopseste si spoilerereste la ea. Trage linie si ai sa vezi ca ai cam aruncat cu banii (daca te intereseaza performantele). La 1/3 din suma bagata in masina noua si in "tunarea" ei poti sa iti iei o "vechitura" care sa dea "fum in nas", daca e bine preparata, multor masini de plastic care se vand cu pretentii de masini sport.
Uite exempul meu. Am cumparat un VW 1302 cu 1000 EUR. Motorul original de 47 CP.
Acum am luat alt motor tip "Torque" cu 250 USD din Brazilia. Noua putere? 98 CP standard, si se mai poate extinde... Greutatea masinii este de 740 Kg cu tot echipamentul pe ea la stadiul de nou, de aici mai poti reduce ceva Kg.
Daca mai ai 1000 EUR poti lua un Kit turbo 100% complet. In cazul asta vorbim de peste 200 CP.
Nu mai spun ca posibilitatile de a tuna un motor VW aircooled sunt infinite, tinand cont ca motorul este la baza un motor de avion (chiar si azi motorul de broscuta este utilizat la mici avionete utilitare). Piese din belsug; ceea ce face alegerea foarte dificila.
Ca sa nu vorbesc vorbe, uite ce poate face o amarata de broscuta echipata cu turbo:
https://www.youtube.com/watch?v=e5vQcwBiDJw
https://www.youtube.com/watch?v=tBdnyGwngvQ
https://www.youtube.com/watch?v=PHMjuXsbK50
https://www.youtube.com/watch?v=wrrtuhn4D_Q
https://www.youtube.com/watch?v=rPAr_...eature=related
Vizionare placuta!
|
|
|
23-06-08, 13:53
|
|
Stage 5
|
1.cred ca soferul s`a scufundat in scaun super oricum
2. io daca eram cu ferrariul ala...ori ma simteam atata de prost ca ma mutam din oras....ori ma dadeam jos plangand... exact cum am mai spus la cineva...ca toti zic...aaa de ce sa bag bani in vechituri cand pot lua una noua puternica...si i`am zis...esti cu un passat....trece pe langa tine un bmw ceva.....nu zici nimic e normal....trece unu cu dacia...gen cum aveam SGM`UL .....te dai jos si o iei la picioare....ala e farmecul....ca din masini vechi ies adevarate capodopere...
|
23-06-08, 16:07
|
|
Stage 5
|
Si eu as baga,am bagat si mai bag bani inttr-o masina veche.A mea are acum 30 de ani si este masina cu care umblu in fiecare zi,o mai folosesc a neveste-mi atunci cand la a mea lucrez ceva si e demontata sau la vopsit.
|
|
|
23-06-08, 16:42
|
|
Stage 5
|
obsesia mea masinile astea
bmw`urile vechi.....cum e asta si e30 scuze de offline dar de unde ai luat chestia aia de pe parbriz cu numele
|
|
|
23-06-08, 16:45
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by D o n n
obsesia mea masinile astea
bmw`urile vechi.....cum e asta si e30 scuze de offline dar de unde ai luat chestia aia de pe parbriz cu numele
|
Mi l-a trimis cineva din state .
|
|
|
21-07-08, 20:21
|
|
General Supervisor
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
Re: Ai investii bani intr-o masina veche???
Quote:
Originally Posted by johnny111
Am facut-o si-o mai fac. Am investit 1000 Euro intr-o Dacie din '86 pe care as lua cel mult 800 pe piata ( dar am facut fericit un om care a vazut cum masina lui se naste a 2-a oara) si lucrez o alta vechitura de 30 de ani, pe care n-o sa mi-o asigure nimeni. Si cu toate astea o sa ies cu ea pe drum. Ce se intampla daca mi-o loveste cineva? O s-o repar, daca o voi putea, daca nu, voi reconstrui alta.
De ce?
Pentru ca masinile vechi sunt altfel decat cele din vremea globalizarii si a externalizarii productiei, pentru ca sunt mai frumoase, mai salbatice si mai altfel. Cum spunea Jay Leno: " din vremea in care masinile erau din fier si femeile erau fericite".
Pentru ca nu vreau inca de devin parte integranta a unei societati de consum, pentru ca vreau sa decid eu in ce masina mi-ar place sa circul, nu sa-mi explice cineva cat e de buna o roaba din plastic, cu motor de unica folosinta care crapa in primii 10.000 km
Pentru ca asa ma simt eu bine, sa nu privesc totul prin prisma banilor.
|
iti apreciez mult punctul de vedere, desi eu unul nu as mai investi intr-o masina veche, din alte motive, sunt deacord cu tine, sa stii.
|
|
|
22-07-08, 01:10
|
|
Stage 2
|
am votat cu da!am investit si inca mai investesc intr un ursulet care are 25 de ani si nu nu imi pare rau
|
|
|
22-07-08, 11:57
|
|
Skoda Driver
Stage 5
Member of: [SKODA]
|
exista pe o straduta din Dorobanti un Jaguar parasit si ruginit.ma bate gandul sa-l gasesc pe proprietar sa vad daca il vinde,poate il readuc la viata.
|
|
|
22-07-08, 12:27
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
Member of: [Moderators] [Oltcit] [Fiat]
|
da, as investi si investesc....intr-un oltcit....cat se poate cate putin cate putin da investesc..pana voi avea bani mai multi
este vorba de pasiune...eu unul nu ma pot despartii de oltcitu' meu...a fost in plan de remat de multe ori...da slava domnului nu sa ajuns pana acolo acum sunt in planuri mari cu el
Last edited by Danutz Bratosin; 22-07-08 at 12:32.
|
|
|
25-07-08, 10:24
|
|
Stage 4
Member of: [FORD] [Old School Cars]
|
DA, pozele vb de la sine si in curand se va batea cu ursi de 2.5
Momentan are decat suspensie, amortizoare Koni + arcuri FK trebuie sa apara acum strutbarurile fata+spate, evacuare completa cap coada, carburatoare duble etc.
|
|
|
26-07-08, 01:45
|
|
Stage 5
|
da, am investit si sunt dispus sa repet figura oricand atata timp cat simt ca masina respectiva merita chiar daca multi mi-au zis sa o vand si sa scap de ea, raman de parere ca masinile din ziua de azi nu mai sunt ce erau odata...tin sa mentionez ca detin un civic din '85 cu care circul zi de zi...
|
|
|
27-07-08, 13:55
|
|
Stage 5
|
Da, merita investitia intr-o masina veche....
a mea inca nu e finalizata, dar cat de curand...
|
|
|
30-07-08, 04:12
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Quote:
Originally Posted by bmwm5
exista pe o straduta din Dorobanti un Jaguar parasit si ruginit.ma bate gandul sa-l gasesc pe proprietar sa vad daca il vinde,poate il readuc la viata.
|
e alb cumva ca s-ar putea sa-l stiu ?
|
|
|
|
|