Sondaje Auto Chestionare, Curiozitati, Sondaje - Vezi ce au raspuns altii si spune-ti parerea |
View Poll Results: Ai investii bani intr-o masina veche??
|
DA
|
|
222 |
86.72% |
NU
|
|
34 |
13.28% |
08-12-07, 13:55
|
|
Xtreme Club Emotion Member
Stage 5
Member of: [Xtreme Club Emotion] [PORSCHE]
|
Re: Ai investii bani intr-o masina veche???
eu asta fac..masina e un porsche 944..merita..e un vis mai vechi de al meu..piese parts de tuning recomand cu incredere germania si sua..romania face inca doar resell atat ..ca de tuning mai avem...
|
|
08-12-07, 16:17
|
|
Old School Cars
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Nissan] [Old School Cars]
|
|
|
|
08-12-07, 20:59
|
|
Old School Cars
Stage 5
Member of: [Moderators] [Fiat] [Old School Cars] [Echipa de sprijin]
|
Cand bag bani in masina, eu consider ca investesc in mine, in hobby-urile mele deoarece aceasta "investitie" iti aduce foarte multe satisfactii daca esti cu adevarat pasionat. Pentru Abarth sunt dispus sa cheltuiesc si banii de un logan nou poate chiar si mai mult FARA SA REGRET, deoarece placerea mea este sa am un Abarth reconditionat si nu un mijloc de transport.
|
|
|
08-12-07, 21:17
|
|
Design Team Member
Stage 5
Member of: [Design Team] [Virtual Tuning]
|
DA, DA, DA ! Sincer chiar merita sa investesc intr-o masina veche, ceva unic mai ales
|
|
|
08-12-07, 22:34
|
|
Stage 3
Member of: [VW]
|
Este o pasiune si investesti bani in ce ai si ce iti place, poti face o masina veche sa arate mai atragatoare decat una noua, in plus de asta masinile vechi erau facute sa te tina o viata, iar astea noi sunt facute sa te tina 10 ani si sa o reciclezi de parca ar fii o cutie de suc, acum fiecare au avantaje si dezavantaje...
|
|
|
08-12-07, 23:40
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
nu pt ca masina veche e masian veche orice ai face
as face anumite excpetii si anume la masinile clasice, bani pt restaurare. dar asta decat daca starea ei ar permite asa ceva si masina ar fi mai mult pt o mini-colectie nu sa-mi fac treaba cu ea
|
|
|
09-12-07, 11:18
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [BMW] [Colectionar Machete]
|
DA !
normal ca da
o masina veche are farmecul ei,
yoo am bagat ceva banii in el ,si o sa mai bag pana o fac cum vreau,
si cu casco asta e yoo m-am dus sai fac si cand au auzit aia ce an e ia bufnit rasu
15-12-07, 15:02
|
|
Skoda Driver
Stage 5
Member of: [SKODA]
|
cu casco am patit-o si eu.lucrez la o firma de asigurari,pe daune si cand m-am angajat am intrebat de un casco la un 525 din 89 si m-a luat unu sa-mi explice k la masinile mai vechi de 10 ani nu se face casco pentru ca nu mai exista piese cu garantie...
|
15-12-07, 19:39
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [Opel] [4Rally]
|
e normal ca majoritatea au spus da...deoarece e un forum al impatimitilor de masini. pe cine il lasa sufletul sa faca un tuning la un audi a5 cumparat de 2 sapt??? foarte putini ar face asta. toata lumea ma condamna ca bag bani intr-o vechitura. io zic ca nu e asa.... https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/42242-oltcit-club-11r-dj-05-rsg-under-construction/page-16.html asta mi-a iesit pana acum. pe viitor mai mult. o sa continui proiectul....
|
|
|
17-12-07, 18:07
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [SEAT]
|
eu asi investi . momentan investesc intr-un fiat ritmo 85s . mi l-a dati cineva care ma cunoaste cu 4-5 mil . arata oribil . acum arata a masina . mai investesc 5-6 mil +sistem audio si gata , pt ca oricum dupa maxim 1 an o sa-l vand . asta e masina de incepator .
17-12-07, 18:20
|
|
Stage 3
|
as investi, mai ales daca este o masina care are potential de tuning exterior cat si la motor
|
|
|
17-12-07, 21:58
|
|
Stage 3
|
as investi in cazul in care as avea multi bani si daca ar fi sa am 2 masini,de ex daca as avea o suma de 8 mii poti sa-ti iei o masina de 2-3 mii si investesti restul in ea sau poti sa-ti iei o masina de 8mii,eu aleg varianta a2a,oricat investesti in ea tot veche e.Daca as avea bani sa-mi pot permite 2 masini atunci mi-as lua una mai noua si as investi intru-un model mai vechi care imi place...
|
|
|
19-12-07, 10:44
|
|
VW Driver
Stage 4
Member of: [VW]
|
depinde ce masina ar fi,,,de ex:dak ar fi o masina inainte de '90 nu prea investi multi bani in ea, dar dak ar fi dupa '90 poate as investi dar totusi cu o anumita limita
|
|
|
19-12-07, 10:57
|
|
Stage 5
|
Am votat DA, pt ca as baga bani in masinile japoneze mai vechi cat m-ar tzine buzunarele, pt ca sunt febletea mea ... In general, masinile dupa '90, exceptie facand ursuletzii !!!
|
|
19-12-07, 22:14
|
|
Old School Cars
Stage 5
Member of: [Opel] [Old School Cars]
|
ideal ar fi sa ai o masina de zi cu zi si asta sa fie doar o pasiune.
eu m-am bagat sa fac una (vezi linkul din semnatura) cu toate ca nu prea am o masina de zi cu zi cum trebuie...
ca sa faci o masina veche trebuie sa stai bine cu nervii si mai ales cu banii ... e greu cu piesele dar rezultatul ar trebui sa merite tot efortul.
mai e si problema alegerii masinii,sunt masini vechi printre masini vechi.masini care merita si masini care nu ies cu nimic in evidenta (nu orice vechitura e o clasica si nu orice clasica se preteaza modificarilor )
inainte sa te apuci de o vechitura vezi pana unde esti dispus sa mergi
|
|
|
|
|