Interesant topic!
Aici se vede cum gandesc romanii, 80-90% dintre cei care au raspuns ar cadea in aceeasi capcana intinsa de banci acum cativa ani. Cati prieteni nu am eu care si-au cumparat apartamente de 2 camere cu 70-80mii E(in 2006-2008 cu rata pe zeci de ani) iar acum plang pe la banci sa ii inteleaga si sa le ofere o refinantare. La fel si cu masinile sunt pline parcurile de la recuperari leasing.
Am vazut ca majoritatea se arunca la modele sport, coupe, modele de top, unii trag de ultimul cent pana la 29.900E. Imi pare rau ca ganditi asa unii dintre voi care aveti imprumuturi prin banci(si va este greu sa le restituiti) va meritati soarta.
Sunt sigur ca initiatorul acestui topic a vrut sa observe si acest aspect, si anume cum gandesc oamenii, sau cel putin imi place sa cred asta (hondarul pare un tip inteligent si cu, capul pe umeri). Oameni buni fiti realisti, CRIZA nu s-a terminat, cel putin nu la noi. Spitalele se desfiinteaza, venitul bugetarilor nu-mi aduc aminte sa fi crescut, locuri de munca nu sunt, bani de sosele nu sunt, imobiliarele sunt la pamant, taxele au crescut, deci Criza financiara nu a trecut. Si voi vreti masini cu V6 si 3.000cmc
Pai daca excludem posibilitatea unui venit neasteptat(o mostenire asa cum zicea Hondarul) unii dintre voi chiar ati fi in stare sa luati un imprumut AZI, de 30.000E pe 10-15ani ca sa cumparati o MASINA?
Imi dau seama ca sindromul creditului cu buletinul inca nu a trecut.... Pai daca rata lunara o sa fie sa zicem 400E voi din ce o sa mai traiti timp de 10ani? Da benzina? Da asigurarea? da impozitul? da reviziile?
Eu unul mi-as lua lejer un Renault Symbol sau maxim un Duster Dci, sau de ce nu un Chevrolet Cruze si as lasa deoparte visele cu imprimuturi de 30.000E pe zeci de ani de zile.
Bravo Hondarule, bine punctat, ti-ai atins scopul!