Quote:
Originally Posted by teodtc
Imi dau seama ca fiecare are motivele lui sa perceapa realitatea asa cum o vede, deoarece daca se uita doar la un canal stiri or sa ramana pe un canal pe care se vand gogosi si povesti pe care vor ei sa ni le vanda.
|
Da asa e, m-a indoctrinat Mircea Badea si a lui emisiune
Ca eu sunt atat de retard si nu vad cum imi sunt disponibilizati fostii colegii, sau cum alti colegi muncesc ca si profesori pe 700RON acum pentru ca acolo unde castigau 2500LEI in anii trecuti s-a restrans activitatea. Nuu eu nu vad, nu pricep, trebuie sa-mi deschida ochii Badea.
Quote:
In primul rand in tara asta se fac angajari. Ati cautat un loc de munca si nu ati gasit?
|
Da da se fac, de asta stau absolventii de facultati pe la targurile de joburi si din 500 daca isi gasesc loc de munca 50 si aia in supermarket la asezat marfa la raft. De asta e somajul crescut ca nu vrea lumea sa munceasca.
Quote:
In tara asta se mai intampla si lucruri bune si se mai lasa vazute si lucruri frumoase. Mai descretiti-va fruntile, mai radeti si mai lasati-va imaginatia sa zburde, nu mai inghititi tot ce ne baga astia pe gat. Cu atata negativism n-o sa iesim din criza si o sa cadem singuri in el.
Asa ca hai sa ne imaginam cum ne-ar sta intr-o masina noua si mai lasati negativismul.
|
Fugi ma de aici cu replica asta basista, hai sa fim cu totii optimisti, hai sa visam, stii ce ma? Optimismul este cel mai periculos lucru in Romania zilelor noastre. Daca tie iti merge bine, daca mie imi merge cat de cat nu inseamna ca la toti ne e bine, intelegi?
Sa traiti bine!