Asta e locul in care va puteti pune masina (ma refer la cei din Alba) si sa vedeti cum i-ar sta tunata
Pozele pe care le puneti trebuie sa aiba o rezolutie relativ mare (de la 800x600 in sus), pozele sa fie clare,nemiscate,facute pe zi,fara reflexii de umbra,soare.. ca sa iasa ceva frumos.
nu zice nimeni nimic asa ca pun eu 2 poze.Opel corsa,masina binecunoscuta...cum ar arata modificata? sa spun ce vreau sa schimbi,jante mai mari,un kit indraznet,stopuri si faruri,folie pe geamuri,si o culoare frumoasa... ce zici?poti face ceva?Alin,poate dupa ce vezi pozele,bagi un piq de tuning,si nu mai astepti honda ...
ma bogdane, is faine gagicile din spania? hoooooo, ca fac off topic de cate ori tre' sa spun: panterutza neagra nu se tuneaza, se va vinde cam peste 1 an si jumtate a mai avut laura o tentativa... cred ca de-i ziceam sa-i dea o forma noua se si apuca de treaba minteni
chiar daca va mai trece ceva vreme, prefer sa astept sa vina si honda. acolo o sa ma manifest. am ceva idei si cred ca o sa iasa o lucrare speciala.
btw, am destule poze facute la corsa mea. daca vrea cineva sa-si manifeste creativitatea pe panterutza, i le ofer cu placere pe mail sau mess.
__________________ CHALLENGE TURNS AVERAGE INTO GREAT
1. '93 CRX DelSol 1.6 VTEC ESI 125 CP 2. '08 Civic 5D Sport 1.8 VTEC 140 CP
ia baga un virtual tuning si pe panterutza mea. vezi ca gasesti poze la "comunitate". daca nu-s bune, sa-mi spui ca-ti pun aici. sunt curios ce idei ai