![]() |
Virtual Tuning
Asta e locul in care va puteti pune masina (ma refer la cei din Alba) si sa vedeti cum i-ar sta tunata ;)
Pozele pe care le puneti trebuie sa aiba o rezolutie relativ mare (de la 800x600 in sus), pozele sa fie clare,nemiscate,facute pe zi,fara reflexii de umbra,soare.. ca sa iasa ceva frumos. |
Re: Virtual Tuning
2 Attachment(s)
nu zice nimeni nimic asa ca pun eu 2 poze.Opel corsa,masina binecunoscuta...cum ar arata modificata?:D sa spun ce vreau sa schimbi,jante mai mari,un kit indraznet,stopuri si faruri,folie pe geamuri,si o culoare frumoasa...:D ce zici?poti face ceva?Alin,poate dupa ce vezi pozele,bagi un piq de tuning,si nu mai astepti honda :twisted: ...
|
hmmm,nush daca is destul de mari pozele...
|
2 Attachment(s)
:arrow: mai bine?:D daca nu,cauta tu poze cu corsa,pe care sa poti lucra mai bine
|
ma bogdane, is faine gagicile din spania? hoooooo, ca fac off topic :) de cate ori tre' sa spun: panterutza neagra nu se tuneaza, se va vinde cam peste 1 an si jumtate :) a mai avut laura o tentativa... cred ca de-i ziceam sa-i dea o forma noua se si apuca de treaba minteni :)
chiar daca va mai trece ceva vreme, prefer sa astept sa vina si honda. acolo o sa ma manifest. am ceva idei si cred ca o sa iasa o lucrare speciala. btw, am destule poze facute la corsa mea. daca vrea cineva sa-si manifeste creativitatea pe panterutza, i le ofer cu placere pe mail sau mess. |
apropo tre poze cu masina voastra nu poze luate dp net si rezolutie minima de 800 X 600 .... ;)
|
eu am poze destule postate pe forum. cine vrea sa ia de acolo sa-mi tuneze panterutza :)
|
2 Attachment(s)
mno man sa vedem ce ii faci. ca vad ca nimenea nu vrea sa vada cu ii masina tunata:))
|
ok o sa o fac cand am timp......;)
|
ok ms...is curios cum o sa iese:)
|
2 Attachment(s)
Solnitza ........ :-)
Modificari Front : Grila fara logo Pleoape Prelungire bara Xenon Suspensie sport Roti mai late Modificari Back : Shaved Prelungire bara Toba sport Suspensie sport Roti mai late |
ms man o prinde destul de bine...
|
1 Attachment(s)
!!!!! Bonus !!!!! :D
|
:D man cu ce program modifici pozele?:)
|
ia baga un virtual tuning si pe panterutza mea. vezi ca gasesti poze la "comunitate". daca nu-s bune, sa-mi spui ca-ti pun aici. sunt curios ce idei ai :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:19. |
- Copyright 2026 4Tuning