Quote:
Originally Posted by vladutzu
ce sa fac cu masina pe motorina? am si deaia ... crezi ca fiecare posesor de masina poate face rost de motorina din anumite surse? comentarii deastea aiurea poate face oricine, cum ,ca sa nu mai cumpar carburanti. ma duci tu cu roaba sau cum?
|
daca ai citit bine..am scris mai sus BENZINA/MOTORINA....si daca iara ai citit bine...am scris ca sustineti so voi hotia ca si ei.....
Adica is pro pt. minunea asta ce vreti sa faceti....da pana ce nu mergeti sa il bagati in masina pe borbelyi ala....nu o sa faceti nimica....
Sincer gandeste logic...(nu te contrazic, nu ma iau de tine, ca nu e frumos din partea mea) da sau facut si revoluti...si ce sa intamplat...?!
Chiar crezi ca Parlamentari se sperie de niste tineri cu BMW-uri si alte carute care blocheaza benzinariile ?
As putea sa ma plimb prin fata parlamentului o viata intreaga cu o pancarda ca jos taxa si ieftiniti combustibilul..ca nu o sa rezolv nimica...
Asteapta sa vina iara alegerile si faceti atunci scandal...
PS. Mi mi se rupe de taxa ca e mare si ca e scump combustibilu....daca vrei economie cumparati un moped si faci economie...
Cine are o sa isi permita sa plateasca si taxa aia, si sa isi cumpere si combustibil scump...cine nu asta e....(sau putut inmatricula masini la noi in Romania si fara sa platesti taxa...) Romanu e bun la toate..si iara face o manevra si nu plateste taxa.
Traim in Romania ! cu Base in frunte !
Asa e cum spui tu defapt...daca vrei te car si cu roaba...numa nu te lua de mine ca is satul de prosti ! (sper ca nu te simti)
Ar trebui sa faca protest toata Europa...ca peste tot e asa...nu numa la noi se scumpeste...