aham initial am vrut sa leg statia mea de la sub dar cand am probat-o pe 2 dife de voce nu am fost deloc multumit d cum suna si nu imi ramane decat sa leg la statia lor daca oi putea
Ford Focus mk1 GHIA 1.6 16v
stiu cred ca in cel mai rau caz am sa leg CDplayerul direct la gorne daca nu gasesc vreoo modalitate de a lega amplificatorul lor
ce ziceti 50 W cat zic astia ca scoate un CDplayer ar ajunge sa se faca o reclama ???
ma indoiesc ca CD-player-ul tau scoate 50W si oricum ca sa faci reclama prin oras cu el nu vei reusi. daca nu reusesti nici cum iti dau id meu si poate ne intelegem si til leg eu
nu am zis ca scoate 50W atata scrie pe el daca scoate 20 e bine.
de legat si eu stiu sa le leg numa ca nu stiu de ce dau acolo dar moi descurca eu ca is mare .
poate dupa ce leg alea nu le mai merge radarul ce bine ar fi
aham initial am vrut sa leg statia mea de la sub dar cand am probat-o pe 2 dife de voce nu am fost deloc multumit d cum suna si nu imi ramane decat sa leg la statia lor daca oi putea
poti sa legi ce amplif vrei la ce difuzor vrei. mai sunt amplifurile dedicate pt subwoofer care intr-adevar nu vor scoate prea multe inalte si medii. daca aveti ceva nelamuriri puteti sa cereti sfatul oricand. si de asemenea daca nu stiti sa legati ceva intrebati aicea sau pe mess k nu va costa nimica. id mess cosibmx