16-04-11, 11:24
|
|
 Stage 5
|
Re: Targu Neamt
Quote:
Originally Posted by dragracer_77
|
Iar si-a facut vreo unul cont k nu are ce face?!
Masina asta asha arata acum 2 ani si era la unu din BC, acum e la mine si arata cu totul diferit....s-a mai discutat aspectele astea cu ceva timp in urma, si nu inteleg de ce nu-ti vezi de treaba!...
P.S....domnu moderator e in concediu, sau face diferente intre useri???
|
16-04-11, 11:25
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by valyh
cat a ajuns la bulgari inmatricularea? sa stiu pe viitor 
|
550 euro plus drumul(80 l benzina)
|
|
|
16-04-11, 11:38
|
|
Stock
|
cum arata masina acum,ma?tot o .................este.da-o si u la asfalt sa se vada ce poate(dak poate)k numai te plimbi si scoti fum prin tg neamt.de vorbe toata lumea e satula.ai uitat k nu mai vedeai numarul la ursu ala de la tg neamt?de laudat te lauzi dar nimic altceva
|
|
|
16-04-11, 12:02
|
|
 Stage 5
|
Unde vezi tu k m-am laudat?!...parerea ta cum arata TT si nici nu ma intereseaza!..si nici nu vreau sa dovedesc nimic nimanui, nu am luat masina ca sa ma sparg in figuri ca multi ca voi de prin comuna aia cu blocuri!.
P.S...vezi ca stiu cine posteaza de pe userul asta, asha k vezi pe unde si cum te invarti(si poti sa o iei ca pe o amenintare)
|
|
|
16-04-11, 12:05
|
|
Stage 3
|
offtopic/offcearta
am o intrebare la colegi; stie cineva cat costa autostrada in italia de la intrare (Udine) pana in roma? Plec in concediu si trebuie sa ajung rapid.
|
|
|
16-04-11, 12:10
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by SisQuo
offtopic/offcearta
am o intrebare la colegi; stie cineva cat costa autostrada in italia de la intrare (Udine) pana in roma? Plec in concediu si trebuie sa ajung rapid.
|
pt tine nu costa nimic...spui k te-am trimis eu cu gaby si se rezolva  )
|
|
|
16-04-11, 12:21
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by SisQuo
 perfect, atunci treaba e rezolvata. E valabil si pentru amenzi? 
|
e valabil si pentru asta.le plateste gabi.mai ales k e vb de finutu
|
|
|
16-04-11, 20:03
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by DarkNight_Racer
Unde vezi tu k m-am laudat?!...parerea ta cum arata TT si nici nu ma intereseaza!..si nici nu vreau sa dovedesc nimic nimanui, nu am luat masina ca sa ma sparg in figuri ca multi ca voi de prin comuna aia cu blocuri!.
P.S...vezi ca stiu cine posteaza de pe userul asta, asha k vezi pe unde si cum te invarti(si poti sa o iei ca pe o amenintare)
|
eu zic sa incetam cu discutiile astea total aiurea ar fi bine sa invatam din greselile altora sa ne vedem fiecare de pb noastre
haideti fratilor sa progresam,sa discutam,lasati discutiile contradictorii in particular,daca gresesc anuntati-ma.
Last edited by gabi_M3; 16-04-11 at 20:05.
|
|
|
16-04-11, 22:15
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [VW]
|
vorba multa saracia omului...toate ca toate dar de paste facem si noi ceva? un gratarel un paharel...
|
|
|
17-04-11, 00:16
|
|
Stage 3
|
Quote:
vorba multa saracia omului...toate ca toate dar de paste facem si noi ceva? un gratarel un paharel... 
|
pai .....am discutat si noi ( in drum spre casa ) si daca ramane valabil cu ce ai zis tu ...la tine la cabana ....ne adunam ....punem mana de la mana pentru mancare ...bautura..si restu ce mai este nevoie
|
|
|
17-04-11, 21:09
|
|
VW Driver
 Stage 5
|
mergem, mergem dar sa se mai incalzeasca mai bine mai in vara, sa putem sta afara si noaptea la un protzap la un paharel  vorbim si cu baietii din targu neamt, poate merg si cei din piatra neamt si o facem lata
ps: ati ajuns cu bine acasa? nu vi s-a facut rau de la mancare?
|
|
|
17-04-11, 21:50
|
|
 Stage 5
Member of: [Kamikaze Racing Team]
|
Quote:
mergem, mergem dar sa se mai incalzeasca mai bine mai in vara, sa putem sta afara si noaptea la un protzap la un paharel  vorbim si cu baietii din targu neamt, poate merg si cei din piatra neamt si o facem lata
|
NU putem urca cu bmw-urile pana acolo'sha:P trebe o locatie mai decenta sa avem si masinile langa noi
|
|
|
17-04-11, 22:29
|
|
VW Driver
 Stage 5
|
de paste poate ne intalnim undeva toti la un gratarel ceva....ca de acum se apropie pastele
|
|
|
18-04-11, 12:55
|
|
Stage 3
|
Quote:
|
am ajuns cu bine ....cand mai luam mancare de acolo sa le zic sa prajeasca mai bine piciorusele si codita.....era sa ma inec!!!
|
|
|
|
|