1. Intalnirile saptamanale nu stau intrun singur om. Asa ca haideti sa nu mai facem atata caz din toata povestea cu venitu respectivului sau nu. Din cate citeste fiecare individ pe forum se poate observa ca el e cel care "hai hai hai" si cand e ora...nu'i de gasit dar nu cred ca asta influenteaza intalnirea voastra saptamanala sau nu...intelegeti unde vreau sa ajung? Cine are de venit vine...cine nu, scrie pe forum.
2. DarkRacer sau devil cum mai ai acontul acum, te rog eu frumos sa nu mai sari atat in sus cu "baietii de la roman", baietii de la roman ca sincer incepe sa ma cam deranjeze sa generalizezi pentru ca ai tu probleme cu 1 sau 2. Numeste'i dupa nume, dupa user dar nu mai generaliza ca, "comunitatea din roman" sa ii zic asa nu are nimic cu tine. Suntem o gasca de baieti ok care ne descurcam si noi cum putem si ca COMUNITATEA din cate stiu eu nu are nimic cu nimeni. (scz kkofonia)
3. Felicitarile mele voua, baietilor care va intalniti si incepeti sa faceti treaba buna acolo! Asa au inceput toti, cu 2/3 masini intr'o parcare slab luminata! Multi au ajuns departe totusi unii sau impotmolit pe drum. Voi sa cresteti mari si "sa livrati" masini frumoase, simple si cu gust facute!
Va salut pe toti si sper la primavara sa facem toti pe neamt o intalnire frumoasa, sa ne cunoastem cu totii (Roman/Piatra/Tg Nt) si sa ne prezentam "bolizii".
O saptamana usoara.