09-01-10, 14:49
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
Re: Targu Neamt
Quote:
Originally Posted by LOGDaniel
Ce glumet mai esti tu dar sa te vad si pe tine cand bate vantul daca mai poti circula cu masina.
De ce te intereseaza la care service este masina?
|
Mai glumim si noi, mai radem unu de altu mai ales de cei care chiar le pun la suflet. Intrebam din pura curiozitate.
Quote:
Originally Posted by DarkNight_Racer
Ba jmechere, dar vad k tot nu iti vezi de treaba!!!...
Te-a intrebat cineva ceva?...aici scrie Targu Neamt, nu CIROII...
|
Relax ba nene ca mai glumim si noi cum ziceam mai sus, cu cei ce nu stiu d gluma...hai bafta acolo cu masina. Zi si mie ce a patit, is curios...
|
|
|
09-01-10, 19:36
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by VladM
Da de ce nu vii tu putin al roman sa discuti cu "CIROII". Se vede ca esti:mincinos,cu gusturi proaste,figurant,INCULT,etc. Eu zic ca locul tau nu e pe 4tuning,e pe pitipoanca.org. Vino tu la Roman,daca tot zici ca suntem "CIROII" sa-ti fac cunostiinta cu vreo 2-3 "CIROII" sa vezi dupaia cum nu mai iesi nici din casa,nici din spital si nu mai faci nimic daca tot esti asa tare in gura si te iei de lume aiurea. Cel mai mult s-a vazut ce fel de om esti la Piatra cand ai zis ca ai nu stiu ce modificari pe masina,turbocharger ca ai vreo 200 de cai si ti-o dat Valex cu Astra 1.6 stock 1 masina si ceva.
Imi cer scuze baietii din Targu,dar specimenu asta ma enerveaza la culme.
|
Baiete stii ca te pot da in judecata pentru mesajul asta?!....si apoi o sa vedem cine unde o sa vina?!...
Singurul lucru care va evidentiaza pe unuii din Roman e ca aveti gura prea mare si va credeti cine stie ce vedete?!...
|
09-01-10, 19:45
|
|
Seat Driver
Stage 5
Member of: [SEAT] [MERCEDES] [2 Roti] [AUDI] [Opel] [Fiat] [ALFA ROMEO]
|
Quote:
Originally Posted by DarkNight_Racer
Baiete stii ca te pot da in judecata pentru mesajul asta?!....si apoi o sa vedem cine unde o sa vina?!...
Singurul lucru care va evidentiaza pe unuii din Roman e ca aveti gura prea mare si va credeti cine stie ce vedete?!...
|
Da,pentru ce motiv ma dai in judecata ? Ce is aia "CIROII" ?
|
|
|
09-01-10, 19:57
|
|
Stage 5
|
Quote:
Da,pentru ce motiv ma dai in judecata ? Ce is aia "CIROII" ?
|
Cauta in DEX si sigur o sa gasesti acolo!...
|
|
|
09-01-10, 20:06
|
|
Stage 5
|
Va calmati?
|
|
|
09-01-10, 20:13
|
|
Seat Driver
Stage 5
Member of: [SEAT] [MERCEDES] [2 Roti] [AUDI] [Opel] [Fiat] [ALFA ROMEO]
|
Morph vezi ca eu ti-am luat apararea,asa ca te rog sa taci de data asta. Poate imi dai tu un DEX in care este cuvantul "CIROII" ca in al meu nu este.
|
|
|
09-01-10, 20:46
|
|
Stage 5
|
Quote:
Morph vezi ca eu ti-am luat apararea,asa ca te rog sa taci de data asta. Poate imi dai tu un DEX in care este cuvantul "CIROII" ca in al meu nu este.
|
Nu incep cu tine cum am inceputo si cu Turoag. Eu vam intrebat daca va terminati. Si nu am nevoie de nimeni sa imi ia apararea si dupa sa'mi scrie "vezi ca eu ti-am luat apararea,asa ca te rog sa taci de data asta". Eu mam saturat de pampilik asta cu toate prostiile lui. De gluma nu stie, de vorba buna nu stie, de pumn vad ca fuge, ban degeaba i se da. CIROII am cautat pe net si nu am gasit nimic, probabil o fi un cuvant de pe la el de acasa, naiba stie.
Ce faci tu cu el, treaba ta, dar daca am scris "Terminati?" nu cred ca tre sa'mi rasp "Morph vezi ca eu ti-am luat apararea,asa ca te rog sa taci de data asta."...k nu cu tine vorbeam
|
|
|
09-01-10, 20:51
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
mai bine sa intalniti pe teren neutru si vorbiti fata in fata...daca se prezinta personajele in cauza )
|
|
|
09-01-10, 21:48
|
|
VW Driver
Stage 5
|
chiar asa seby...ai dreptate
|
|
|
09-01-10, 21:50
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by valyh
chiar asa seby...ai dreptate
|
pana se mai gandeste lumea sa se organizeze ceva tot noi cred k ne vedem...
|
|
|
09-01-10, 21:52
|
|
VW Driver
Stage 5
|
da macar noi....sa avem o continuitate cumva la intalniri...sa formam o comunitate si pana la urma poate o sa iasa ceva frumos...
|
|
|
09-01-10, 22:34
|
|
Stage 3
|
o sa iasa ceva frumos pentru ca majoritatea ne dorim si daca ne tinem tare o sa si reusim...o sa vedeti
|
|
|
09-01-10, 22:36
|
|
Stage 5
Member of: [Kamikaze Racing Team]
|
bun venit printre noi Seby! Ia fa tu ordine p-aici si prin parcare aduna baietii si faceti ceva frumos si mai lasati intepaturile pe forum ca nu se merita!
|
|
|
|
|