03-01-10, 23:20
|
|
Stage 3
|
Re: Targu Neamt
Quote:
Originally Posted by Lik_focus
Asa mici..dar existam
|
Numai o poza ai...?
|
|
|
03-01-10, 23:22
|
|
Stage 4
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by Lucian3003
Numai o poza ai...?
|
Poza da ..filmuleze la cerere
|
|
|
03-01-10, 23:24
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by Lik_focus
Poza da ..filmuleze la cerere
|
posteaza filmuletu...ca il vreau si eu
|
|
|
03-01-10, 23:34
|
|
Stage 4
|
Quote:
posteaza filmuletu...ca il vreau si eu
|
Cerere inregistrata cu succes
|
|
|
04-01-10, 20:49
|
|
VW Driver
Stage 5
|
Quote:
vine cineva in seara asta la 8?...eu vin
|
am lipsit din pacate dar la urmatoarea intalnire nu lipsesc...apropo imi place filmuletul facut de tine
|
|
|
05-01-10, 08:43
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by valyh
am lipsit din pacate dar la urmatoarea intalnire nu lipsesc...apropo imi place filmuletul facut de tine
|
Incerc sa il pun sub un alt format k sa se vada mai bine numai k de multe ori imi cam da eroare dar eu incerc
|
|
|
06-01-10, 20:00
|
|
Stage 1
|
Quote:
Incerc sa il pun sub un alt format k sa se vada mai bine numai k de multe ori imi cam da eroare dar eu incerc
|
filmuletul cu super tt-ul care am auzit k merge numai tractat prin tg.neamt nu il are nimeni???mi-a zis cineva k era super tare de pozat dar nu a apucat.a vaut tarziu.anul acesta va doresc kt mai multe intalniri si multe motoare turate!!!!!!!!!!!!!!ATENTIE......se usuca asfaltul si incep LINIUTELEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.........bafta si la kt mai multe fara evenimente neplacute
|
|
|
06-01-10, 22:26
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
Quote:
Originally Posted by extreme_boy
filmuletul cu super tt-ul care am auzit k merge numai tractat prin tg.neamt nu il are nimeni???mi-a zis cineva k era super tare de pozat dar nu a apucat.a vaut tarziu.anul acesta va doresc kt mai multe intalniri si multe motoare turate!!!!!!!!!!!!!!ATENTIE......se usuca asfaltul si incep LINIUTELEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.........bafta si la kt mai multe fara evenimente neplacute
|
Super TT lui Dark? la el te referi?
|
|
|
07-01-10, 17:21
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by morpheusmaster
Super TT lui Dark? la el te referi?
|
de tt-ul lui e vorba.era tractat de o dubita marti seara.acum cik este la un service auto...cred k ink spera sa mearga k o masina normala.mai multe nu stiu dar maine poate aflam mai multe k se duce varmiu la baieti la service sa schimbe ceva la masina si .....................vedem ce spun mecanicii
|
|
|
07-01-10, 19:27
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
) Bro' omu' a dat o liniuta pe pod si cand a apasat butonu de NOS i sa ridicat capota si ia fugit herghelia de cai de sub capota )...cineva trebuia sa il tracteze pan la service pana isi recupera caluti, nu?
P.S. La care service e dus...la ala din deal din Humulesti? Pe partea stanga cum mergi spre Piatra (vis a vis de Petrom)...
|
|
|
07-01-10, 19:47
|
|
Seat Driver
Stage 5
Member of: [SEAT] [MERCEDES] [2 Roti] [AUDI] [Opel] [Fiat] [ALFA ROMEO]
|
Da,i-o repara Ion Creanga ) In NFS are multi cai masina aia.
|
|
|
07-01-10, 21:50
|
|
VW Driver
Stage 5
|
ce aveti cu omu....i s-a stricat si lui masina si sariti toti pe el? voua nu vi se intampla? o tras prea mult de caii aia la liniute si crek io mai ramas cativa ponei...
|
|
|
08-01-10, 13:11
|
|
Stage 2
|
Quote:
) Bro' omu' a dat o liniuta pe pod si cand a apasat butonu de NOS i sa ridicat capota si ia fugit herghelia de cai de sub capota )...cineva trebuia sa il tracteze pan la service pana isi recupera caluti, nu?
P.S. La care service e dus...la ala din deal din Humulesti? Pe partea stanga cum mergi spre Piatra (vis a vis de Petrom)...
|
Ce glumet mai esti tu dar sa te vad si pe tine cand bate vantul daca mai poti circula cu masina.
De ce te intereseaza la care service este masina?
|
|
|
09-01-10, 13:33
|
|
Stage 5
|
Quote:
|
Ba jmechere, dar vad k tot nu iti vezi de treaba!!!...
Te-a intrebat cineva ceva?...aici scrie Targu Neamt, nu CIROII...
|
|
|
09-01-10, 14:16
|
|
Seat Driver
Stage 5
Member of: [SEAT] [MERCEDES] [2 Roti] [AUDI] [Opel] [Fiat] [ALFA ROMEO]
|
Quote:
Originally Posted by DarkNight_Racer
Ba jmechere, dar vad k tot nu iti vezi de treaba!!!...
Te-a intrebat cineva ceva?...aici scrie Targu Neamt, nu CIROII...
|
Da de ce nu vii tu putin al roman sa discuti cu "CIROII". Se vede ca esti:mincinos,cu gusturi proaste,figurant,INCULT,etc. Eu zic ca locul tau nu e pe 4tuning,e pe pitipoanca.org. Vino tu la Roman,daca tot zici ca suntem "CIROII" sa-ti fac cunostiinta cu vreo 2-3 "CIROII" sa vezi dupaia cum nu mai iesi nici din casa,nici din spital si nu mai faci nimic daca tot esti asa tare in gura si te iei de lume aiurea. Cel mai mult s-a vazut ce fel de om esti la Piatra cand ai zis ca ai nu stiu ce modificari pe masina,turbocharger ca ai vreo 200 de cai si ti-o dat Valex cu Astra 1.6 stock 1 masina si ceva.
Imi cer scuze baietii din Targu,dar specimenu asta ma enerveaza la culme.
|
|
|
|
|