Nu vad ce am avea de ascuns. Daca tu crezi ca sunt si alti ochi care ne pot "deconspira" .. nu faci decat sa imi strici si mai rau imaginea formata despre organu local aka za authorities.
Oricum sunt neutru si deschis la orice!
Stima!
YM sabothor
BMW 328ci (E46) / Topaz Blue / Modena Heritage Nappa Leather BMW 320i (E36) ///M-Technick II Motorsport EX: Opel Astra Coupe ЪERTONE Disclaimer: Posts written by me are my views, ideas and opinions only, and should not be taken as facts, unless stated otherwise, or as trying to force my views on others! Thanks!
e vb de duminica 11 - nov - 2007 ? =)) venim...cum sa lipsim de la mirosul de fum si ambreiaj...mai ales vio[s] care ar renunta la orice numai sa fie acolo la ce ora ?
pai vino[s] are 16 ani ) cu ce sa vina ? cu bicicleta ?
Deci : Duminica 11.11.2007 Intalnirea pasionatilor de masini,tuning & motorsport din giurgiu .... mai o cafea,mai o tigare(care sunt fumatori ) mai un scartz,mai un miros de cauciuc incin s...etc.
Exact in parcarea aia ne intalnim. Deci Intalnirea pasionatilor de Masini,Tuning & Motorsport. Duminica 11.11.2007 Ora: 8:00 ( e destul de bn? si asa mai tarziu se lasa frigul de va ingeata si antigelul) , in parcul de la Hotel Steaua Dunarii.
Deci cine vine? astia care venii spuneti si cu ce masini veniti.
eu vin cu mainile in buzunar.
sabothor vine cu bertonele. (am vb eu cu el si a zis ca vine)
probabil sa mai iau 2-3 prieteni.
Exact in parcarea aia ne intalnim. Deci Intalnirea pasionatilor de Masini,Tuning & Motorsport. Duminica 11.11.2007 Ora: 8:00 ( e destul de bn? si asa mai tarziu se lasa frigul de va ingeata si antigelul) , in parcul de la Hotel Steaua Dunarii.
Deci cine vine? astia care venii spuneti si cu ce masini veniti.
eu vin cu mainile in buzunar.
sabothor vine cu bertonele. (am vb eu cu el si a zis ca vine)
probabil sa mai iau 2-3 prieteni.
voi care veniti? anuntati-va :P
CARE 8?????? DIMINEATZA???????? ...
Eu sunt disponibil dupa ora 10 am ... propun intalnire la 11 ...
eu vin...da sa vb cu [ A l i n ]™ 2oo6 daca e sa vin cu el..poate da si el niste cercuri cu bmwu ...da sa vad ca el e cu facultatea plm..poate vin cu altcineva...vad eu :P