Evacuarea este REMUS Monza integrala (serpisorii au fost bonus de la antupo!). Despre zgomot .. hmm .. nu va activati alarmele daca venim la intalnire ca vi le declansez eu
Liniuta .... Din pacate, in urma unui incident petrecut in luna mai a.c. (cand era sa vad luminitza de la capatul tunelului), din cauza unei liniutze, am jurat ca nu o mai bag la curse niciodata. M-a inspitit sarpele sa scot o siguranta de la computerul de bord care imi dezactiva ESP-ul si TC-ul si am avut parte de o acvaplanare urmata de o resucire 360 de grade pe un drum judetean, clipa in care daca nu ma evita un sofer extrem de indemanatic, acum numai apucam sa ma mut in GR. Oricum Bertone are tendinta subviratoare datorita dosului marisor.
Si cu ESP nu face mare branza ca nu pleaca cu scartz. (mi-o opreste instant daca plec cu turatie mare) O alerg numai la cursa lunga si doar daca am motive bine intemeiate (ex. sambata dimineata, cand trebuia sa ajung urgent la bucuresti fiindca am asteptat pe cineva la aeroport, am facut 15 minute pana la iesirea de pe E61 - mai precis pana intrii in prima localitate cu o singura banda de mers, nush exact cum se numeste). Aproape de intrarea in calugareni aveam 200km/h si pe partea opusa era masina politiei (nush daca avea radar) dar nu m-a oprit nimeni (oare o fi inregistrat viteza aia
).
Nu e masina de curse, este o masina pentru sufletul meu.
Masina o puteti vedea aproape de interex fiindca acolo stau.
Apropos de asta, da-ti-mi o veste buna si spuneti-mi cand se va asfalta Mihai Viteazu .. fiindca ori am eu o culoare ff pretentioasa, ori este exagerat de mult praf pe strada asta. M-A DISPERAT!!!
De cand am venit in GR am avut numai necazuri cu politia de aici .. in sensul ca am deja 9 puncte de pelanizare si toate luate pentru viteza. (mentionez ca am venit in GR cu 0 puncte). Apoi a urmat problema foliilor Llumar originale, dar montate in Germania .. fara nici un act la mana valabil in Romania. La insistentele unui grasunel cu epoletzi si sasssait (pe care il salut cu aceasta ocazie si dau cu masina peste el la urmatoarea ocazie) am fost nevoit sa dau folia jos.
Restul e can-can ...
Despre intalnirea de la InterEx, pot sa vin oricand, voi sa decideti cand ...
Stima!