03-04-11, 18:18
|
|
 Stage 5
Member of: [VW]
|
Re: Drobeta Turnu Severin
Quote:
Originally Posted by ovidiu89
Baieti baieti.
Sa o luam pe rand....am citit toate topicurile de pe forumul asta si nimeni nu isi scoate ochii in halu asta.
|
cum si tu ai zis si ai zis bine:Florin a spus preturi ca in cazul in care se mai trezeste vreunu sa isi tuneze masina sa stie la ce sa se astepte....
nu cred ca e motiv sa faci un om manelist ca incearca sa iti explice ce si cu ce se mananca(grigore la tine ma refer).....
nu cred ca e un motiv sa faci un om analfabet pt ca din graba poceste un cuvant sau ai pune o litera in plus(tigane tu esti responsabil).....
haide-ti sa facem un pact:toata lumea sa puna mana pe o oglinda si sa se uite adanc in ea...si daca constata ce nu e mai bun decat cel pe care in critica:SA TACA DIN GURA!!!
p.s singurul care s-a luat de florin pe buna dreptate a fost Dodo pt ca el tacuse si florin l-a atacat....
RUGAMINTE: vreti daca va rog frumos sa incetam cu rautatile,sa nu ne mai certam pe forumuri,sa ne intelegem pe cat posibil???

|
|
04-04-11, 16:05
|
|
 Stage 5
Member of: [DACIA] [4Rally]
|
Pana una alta Huy-u a carat un bmw e30 la stanga de la Craiova pana la severin pentru un proiect
|
|
|
04-04-11, 20:34
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by DJBOSS
Pana una alta Huy-u a carat un bmw e30 la stanga de la Craiova pana la severin pentru un proiect 
|
super tare, ceva detalii despre masina? fabricatie, motorizare, ce bani etc...
|
|
|
04-04-11, 20:58
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by florin_andrey86
super tare, ceva detalii despre masina? fabricatie, motorizare, ce bani etc...
|
Fabricatie 1986, motorizare 2.4 diesel 6 pistoane 90 cp, pret 350 euro (14 milioane) fara itp,fara asigurare.
Last edited by DJBOSS; 04-04-11 at 21:00.
|
|
|
04-04-11, 21:10
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [VW] [RENAULT]
|
proiect pentru ce va fi masina? presupun ca treceti pe benzina
|
|
|
04-04-11, 23:02
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by Gangstah
cum si tu ai zis si ai zis bine:Florin a spus preturi ca in cazul in care se mai trezeste vreunu sa isi tuneze masina sa stie la ce sa se astepte....
nu cred ca e motiv sa faci un om manelist ca incearca sa iti explice ce si cu ce se mananca(grigore la tine ma refer).....
nu cred ca e un motiv sa faci un om analfabet pt ca din graba poceste un cuvant sau ai pune o litera in plus(tigane tu esti responsabil).....
haide-ti sa facem un pact:toata lumea sa puna mana pe o oglinda si sa se uite adanc in ea...si daca constata ce nu e mai bun decat cel pe care in critica:SA TACA DIN GURA!!!
p.s singurul care s-a luat de florin pe buna dreptate a fost Dodo pt ca el tacuse si florin l-a atacat....
RUGAMINTE: vreti daca va rog frumos sa incetam cu rautatile,sa nu ne mai certam pe forumuri,sa ne intelegem pe cat posibil???

|
Gangstah nu am treaba cu omul dar candva mai inainte spunea ca ma laud eu si mai stiu eu ce imi tot insira pe acolo . oricine stie ca tuningul costa  nu trebuie sa ne spuna florin ce si cum . daca vrem sa aflam cautam pe net , ne uitam prin cataloage , reviste . suntem maturi ne descurcam ca doar avem si noi cap . deci repet nu am nimic cu el dar el la orice masina comenteaza cate ceva , cand de a mea , mai inaite se luase de a lu Dj Boss , acum se ia de masina lu tiganu ca vezi domne lui nu i se pare ca are nujtiu ce deosebit. nu ii cere nimeni parerea dar , el se ia de toata lumea din simplu fapt ca sufera de el si nu sunt singurul care i-o spune . chiar asa de expert e el incat sa se ia de toata lumea , e vreun inginer renumit in ramura auto si noi nu stim ?. ce vrea sa demonstreze ca e unic ? si ca ce face el vezi doamne nu mai face nimeni ? eu nu cred ca e unic , sunt altii de n ori mai buni ca el si totusi nu se dau mari asa cum se da el . deci pur si simplu numai cand vad ca ii critica si pe ceialti mi se ridica tensiunea frate . cand o avea o masina de 50000 euro supratunata atunci sa ne dea noua lectii . pana atunci sa nu se mai dea mare ca nu e cu nimic mai sus decat noi . tot 4 roti are nu 8  . daca nu ar fi criticile astea nu ar fi nici cearta pe forum din moment ce nimeni nu jigneste pe nimeni nu vad ca cineva sa spuna ceva aiurea si fara motiv .
iar referitor la ce ai spus Gangstah "" haide-ti sa facem un pact:toata lumea sa puna mana pe o oglinda si sa se uite adanc in ea...si daca constata ce nu e mai bun decat cel pe care in critica:SA TACA DIN GURA!!!
""" eu m-am uitat in oglinda si nu ma compar cu el , prin simplu fapt ca nu ma iau de lume asa cum face florin . asa ca am dreptul la repilca si nu pot sa tac din gura atat timp cat nu are dreptate  sper sa se termine odata cu circul asta ca deja nici nu imi mai vine sa intru pe forum din simplu fapt ca m-am plictisit de atata cearta
|
|
|
04-04-11, 23:11
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by DJBOSS
Fabricatie 1986, motorizare 2.4 diesel 6 pistoane 90 cp, pret 350 euro (14 milioane) fara itp,fara asigurare.
|
si ce fel de proiect? drag, drift, audio, reconditionare, expo????
totusi suna interesant, macar cateva idei....
Last edited by florin_andrey86; 04-04-11 at 23:14.
|
|
|
04-04-11, 23:13
|
|
VW Driver
 Stage 5
|
grigore ti-ai spus off-ul acuma putem sa terminam cu asta?
Pentru fiecare din noi masina personala este unica asa ca sper sa se incheie disputa asta.
Incepusem sa discutam despre un viitor proiect haide sa sa revenim acolo poate ajungem si noi la un punct comun in care sa ne intelegem
|
|
|
04-04-11, 23:27
|
|
Stage 3
|

Quote:
grigore ti-ai spus off-ul acuma putem sa terminam cu asta?
Pentru fiecare din noi masina personala este unica asa ca sper sa se incheie disputa asta.
Incepusem sa discutam despre un viitor proiect haide sa sa revenim acolo poate ajungem si noi la un punct comun in care sa ne intelegem
|
corect eu am terminat , am spus ce am avut pe suflet , si am terminat .... sunt total deacord cu tine . nu de alta dar eu zic ca fiecare masina merita respectata pentru ca e vorba de munca fiecaruia la masina pe care o detine . acum ca e tunata sau mai putin tunata , asta depinde si de resursele financiare de care dispundem fiecare , asta e ..uneori avem si zile mai proaste . eu unu respect orice masina in care se investeste timp si pasiune . chiar ar fi ok ca sa ajungem la un punct comun si sa se pastreze o pace .
|
|
|
04-04-11, 23:32
|
|
Stage 3
|
Quote:
proiect pentru ce va fi masina? presupun ca treceti pe benzina
|
presimt ca dupa itp v-a trece la cel putin un 2.0 benzinar: D
|
|
|
04-04-11, 23:34
|
|
VW Driver
 Stage 5
|
Asa da. Dj boss asteptam niste poze mai bune
|
|
|
04-04-11, 23:47
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by florin_andrey86
grig, eu "m-am luat de tine" (daca putem zice asta) de la faza ca masina ta le face pe toate din oras, nu de altceva. Intradevar ti-am mai zis pe aici pe forum, masina e frumoasa,am vazut-o si prin oras, arata bine, te felicit pt ca ai o masina unica in oras (din cate stiu eu). Nu sunt eu cel care a inceput pe acest topic sa spuna sume. Nu are nici o treaba locul de munca cu personalotatea sau caracterul unei persoane, iar daca gresesc cand scriu, gresesc pt ca ma grabesc si nu cred ca asta e un motiv de a te lua de cineva. Inca ceva, eu nu facem topicul pt masina mea, ca nu ma interesa sa arat ceea ce fac, daca ai cititi topicul la inceput ziceam asta "Citesc pe acest forum de vreo 4 ani, dar sunt membru oficial din data de 08-08-2009 si dupa lungi discutii si tratative cu prieteni, am decis sa prezint si eu una din masinile mele." la rugamintile unor prieteni am inceput sa postez, ci anume ovi, grasu, jan si pana la urma am decis sa le fac placerea
lau, hai ca nu mai are rost sa continuam chestia asta pe un forum la care se uita toata lumea, ca nu are rost sa intram in detalii
nu cred ca e o crima daca nu pun un I sau o VIRGULA atunci cand trebuie, nu-s singurul care mai greseste
|
nu am spus ca masina mea le face pe toate am spus doar ca pe langa altele din oras este destul de rapida , tocmai am si specificat atunci ca sunt cateva care ma fac, sunt si care le-am facut sunt si care m-au facut , vad ca de ceva timp au aparut si altele cu motoare suparate prin oras important e ca am avut tupeu si cand ma dau eu ma dau de placere ca oricum nu castiga nimeni nimic , . eu am vrut sa spun ca pentru o masina de varsta ei fuge destul de bine pe langa altele . ms ca imi apreciezi masina si hai sa lasam cearta ca nu e buna la nimic.
|
|
|
05-04-11, 01:16
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Asa da. Dj boss asteptam niste poze mai bune
|
Uite o sa fac ceva poze mai detaliate, motoru sa interesat baiatul del are de 2.0 benzina cam 150 cp poate mai mult .300 de euro costa motorul
|
|
|
05-04-11, 02:13
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by grigore89
nu am spus ca masina mea le face pe toate am spus doar ca pe langa altele din oras este destul de rapida , tocmai am si specificat atunci ca sunt cateva care ma fac, sunt si care le-am facut sunt si care m-au facut , vad ca de ceva timp au aparut si altele cu motoare suparate prin oras important e ca am avut tupeu si cand ma dau eu ma dau de placere ca oricum nu castiga nimeni nimic , . eu am vrut sa spun ca pentru o masina de varsta ei fuge destul de bine pe langa altele . ms ca imi apreciezi masina si hai sa lasam cearta ca nu e buna la nimic.
|
Ma pe mine nu prea ma intereseaza de ce zice lumea dar cred ca nu ar trebui sa ne mai certam pe aici pentru ca suntem un oras mic si ar trebui sa aratam ca suntem si noi o comunitate dar vad ca uni de pe la noi is lauda masinile si sunt doar pentru ei...!! Poate ca trebuie sa ne ajutam putin si sa ne intalnim sa nu mai fim invidiosi uni pe altii si sa punem si noi osu la munca impreuna sa facem cate ceva din acesta "comuna cu 3 nume" Drobeta Turnu Severin si nu trebuie sa ne laudam cu masinile ca oricum sunt niste fiare care odata si odata ruginesc si nu poti pune stapanire pe fier..!! Va cred ca suntem certati uni cu ceilalti si ca nu ne prea suportam pe aici prin oras ca unu are mai mult ca celalalt dar trebuie sa facem ceva cand vine vineri sau sambata macar atunci sa ne inghitim uni pe altii si sa ne strangem cum era odata la Petrov V "Smile" cu toate ca era "NSL Severin" dar din cati eram acolo nu toti faceam parte din acel club dar ne strangeam si ne simteam bine nu trebuia sa facem ceva sa vina politia era de ajuns doar sa ne strangem acolo sa stam de vorba...!! Oricum DODO a avut dreptate ca daca e sa plece nu se va mai face nimik in Severin si chiar nu s-a mai facut asa cum era el bun nebun cum il bascaleam toti dar ne strangea si era bine...sa nu credeti ca ii tin partea dar cred ca multi o sa imi dea dreptate aici nu vad sa mai miste orasul asta ceva de cand a plecat el...!! nu avem in noi decat invidie, ura si certuri unii cu altii eu zic ca cel mai bine e sa facem ce era odata chiar daca multi erau spectatori dar era frumos...scuze ca am scris asa de mult dar sunt putin baut poate ca nu am vb gramatical si m-am luat de florin aiurea dar sper ca intr-o zi o sa ne intelegem si noi si sa incercam macar o data sa facem ce se face la Craiova, Bucovat, Slatina si alte orase...oricum nu am reusit decat sa ne dujmanim intre noi ce a fost in alte orase nu se va face niciodata la noi ca asa suntem noi invidiosi in loc sa incercam sa facem cat de cat pe sfertul acestor orase enumerate mai sus...!! Va las numai bine sper sa nu ne mai certam si sa incercam sa rezolvam candva...!! VTM Bucovat Duminica 10.04.2011
PS: Poate o sa mai fim odata asa...!! Sper sa nu supar pe nimeni cu pozele..!!
Last edited by LauGSI; 05-04-11 at 02:36.
|
|
|
05-04-11, 12:58
|
|
 Stage 5
|
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un butuc pentru un volan . Vreau sa-l pun pe dacie .Volanu este cel din poza de mai jos
|
|
|
|
|