Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Propuneri orase

Reply

Thread Tools
Old 01-04-11, 23:06   #796
grigore89

Stage 3

Default Re: Drobeta Turnu Severin

Quote:
Originally Posted by Gangstah View Post
cine mai merge din severin??vreau nume ca daca imi place ce aud posibil sa merg si eu !
posibil sa vin si eu cu ursul ca sa il mai dezmorzesc ca s-a saturat saracul de gropile din orasul asta . ma mir ca mai am spoilerele intregi si neatinse . depinde de cum pic de serviciu , daca sunt liber vin si eu
grigore89 is offline   Reply With Quote
Old 02-04-11, 19:12   #797
DoDo NSL
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

DoDo NSL's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[SEAT]
[AUDI]
[2 Roti]
Exclamation Re: Drobeta Turnu Severin

Quote:
Originally Posted by florin_andrey86 View Post
... iar daca te referi in cazul NSL-MEHEDINTI, a existat doar in mintea unor "copii" ...
iar trebuie sa'ti repet ?
deja m'am saturat sa iti tot zic , inceteaza odata cu orice remarca,parere sau ce altceva mai vrei tu sa spui despre NSL Mehedinti ... da? hai .. uite , de data asta te si rog , poti ?

chiar nu poti inceta odata , treci peste .. ai un proiect , un club al tau , ai alte activitati , nu te mai baga in treburile altora..

hai , inceteaza odata , dar nu pentru cateva zile/saptamani...cum faci de obicei... pentru TOTDEAUNA !!!

se poate ? ce 'u , cateva pagini in urma ti'am mai spus asta , nu ai inteles ?

hai bafta cu clubu' tau si cu proiectu'
'07 Peugeot 307CC
DoDo NSL is offline   Reply With Quote
Old 02-04-11, 19:18   #798
florin_andrey86

Stage 5

Quote:
Originally Posted by DoDo NSL View Post
iar trebuie sa'ti repet ?
deja m'am saturat sa iti tot zic , inceteaza odata cu orice remarca,parere sau ce altceva mai vrei tu sa spui despre NSL Mehedinti ... da? hai .. uite , de data asta te si rog , poti ?

chiar nu poti inceta odata , treci peste .. ai un proiect , un club al tau , ai alte activitati , nu te mai baga in treburile altora..

hai , inceteaza odata , dar nu pentru cateva zile/saptamani...cum faci de obicei... pentru TOTDEAUNA !!!

se poate ? ce 'u , cateva pagini in urma ti'am mai spus asta , nu ai inteles ?

hai bafta cu clubu' tau si cu proiectu'
dodo, imi pare rau sa de dezamagesc, dar nu eu am adus vorba de NSL MEHEDINTI, ci laurentiu sau ticanu' cum ii zicem noi, eu nu m-am bagat dar el a facut o afirmatie si mie nu mi-a convenit si nici tie nu cred ca-ti convedea....
el a deschis subiectul, si a facut comparatie, eu doar m-am aparat.

florin_andrey86 is offline   Reply With Quote
Old 02-04-11, 19:48   #799
DoDo NSL
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

DoDo NSL's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[SEAT]
[AUDI]
[2 Roti]
Talking Re: Drobeta Turnu Severin

Quote:
dodo, imi pare rau sa de dezamagesc, dar nu eu am adus vorba de NSL MEHEDINTI, ci laurentiu sau ticanu' cum ii zicem noi, eu nu m-am bagat dar el a facut o afirmatie si mie nu mi-a convenit si nici tie nu cred ca-ti convedea....
el a deschis subiectul, si a facut comparatie, eu doar m-am aparat.

Am vazut ce a zis Tiganu' , dar dupa cum s-a vazut si pe forum , si prin oras cand mai ajung , nu mai vreau sa mai aud discutii despre ce a fost , sau ce va fi , asa ca nici nu mai raspund la ele , tot ce vreau e sa nu se mai vorbeasca , atat !

Iar cu problema ta cu cei de la Pitesti , sincer , sunt surprins , mie la A6 mi'au facut evacuarea cap-coada fara absolut nici o problema , si asta dupa ce au asteptat ei de vreo 3 ori ca nu era masina disponibila , intr-un timp scurt , si la un pret rezonabil . Si este si lucrarea executata bine si da rezultate , o sa merg cat de curand si pentru Mercedes..
DoDo NSL is offline   Reply With Quote
Old 02-04-11, 19:54   #800
florin_andrey86

Stage 5

Quote:
Originally Posted by DoDo NSL View Post
Am vazut ce a zis Tiganu' , dar dupa cum s-a vazut si pe forum , si prin oras cand mai ajung , nu mai vreau sa mai aud discutii despre ce a fost , sau ce va fi , asa ca nici nu mai raspund la ele , tot ce vreau e sa nu se mai vorbeasca , atat !

Iar cu problema ta cu cei de la Pitesti , sincer , sunt surprins , mie la A6 mi'au facut evacuarea cap-coada fara absolut nici o problema , si asta dupa ce au asteptat ei de vreo 3 ori ca nu era masina disponibila , intr-un timp scurt , si la un pret rezonabil . Si este si lucrarea executata bine si da rezultate , o sa merg cat de curand si pentru Mercedes..
eu nu am mai adus vorba de ceea ce a fost, dar daca alti ma ataca si ma provoaca ce treabia sa fac???
tu ce ai fi facut? nu te aparai???

iar la faza "nu mai vreau sa mai aud discutii despre ce a fost , sau ce va fi " nu te lua de mine, eu ti-am respectat decizia, dar zile si celorlalti

rezultatul final e bun, merge bine, se aude super, doar ca la partea de turbina s-au cam incurcat in stiinta
vezi tu ai facut evacuare simpla, de aia a mers treaba brici, dar la mine a fost devina turbina....
Old 02-04-11, 21:16   #801
LauGSI

Stage 2

LauGSI's Avatar

Quote:
eu nu am mai adus vorba de ceea ce a fost, dar daca alti ma ataca si ma provoaca ce treabia sa fac???
tu ce ai fi facut? nu te aparai???

iar la faza "nu mai vreau sa mai aud discutii despre ce a fost , sau ce va fi " nu te lua de mine, eu ti-am respectat decizia, dar zile si celorlalti

rezultatul final e bun, merge bine, se aude super, doar ca la partea de turbina s-au cam incurcat in stiinta
vezi tu ai facut evacuare simpla, de aia a mers treaba brici, dar la mine a fost devina turbina....
Florine nu te supara dar invata sa scrii mai dute pe la scoala ca nu stii sa scrii degeaba esti la politie la permise...!!!
LauGSI is offline   Reply With Quote
Old 03-04-11, 04:14   #802
florin_andrey86

Stage 5

Quote:
Originally Posted by LauGSI View Post
Florine nu te supara dar invata sa scrii mai dute pe la scoala ca nu stii sa scrii degeaba esti la politie la permise...!!!
ma scuzati domn profesor, ca am gresit, dar poate data viitoare mai folositi si dumneavoastra cate o virgula, cate un punct, nu de alta da sa poata despatii lumea fraza in propozitii........
Old 03-04-11, 04:30   #803
florin_andrey86

Stage 5

despre ce vorbim noi (eu si dodo) si despre ce vorbeste lau...nici o legatura.....

ma rog, aici in loc sa se vorbeasca despre oras, ce se mai intampla si ce mai fac baieti la masini sau ce isi mai cumpara, noi vorbim despre gramatica limbii romane.......... adevarat ca si asta face parte din tuning, dar nu auto, ci tuning verbal....... sau poate ca nu se intampla nimic sau poate ca nimeni nu-si modifica/tuneaza masina la noi in oras/judet, asa ca de ce sa ne legam daca nu de gramatica.

asta este, am doua clase ca trenu, nu stiu sa scriu, sunt mai prost de felul meu.....de aceea nu o sa mai raspund la nimeni pe aceast topic, indiferent ceea ce o sa se supuna......cu exceptia atacurilor la adresa mea/a proiectului
Old 03-04-11, 05:30   #804
LauGSI

Stage 2

LauGSI's Avatar

Quote:
despre ce vorbim noi (eu si dodo) si despre ce vorbeste lau...nici o legatura.....

ma rog, aici in loc sa se vorbeasca despre oras, ce se mai intampla si ce mai fac baieti la masini sau ce isi mai cumpara, noi vorbim despre gramatica limbii romane.......... adevarat ca si asta face parte din tuning, dar nu auto, ci tuning verbal....... sau poate ca nu se intampla nimic sau poate ca nimeni nu-si modifica/tuneaza masina la noi in oras/judet, asa ca de ce sa ne legam daca nu de gramatica.

asta este, am doua clase ca trenu, nu stiu sa scriu, sunt mai prost de felul meu.....de aceea nu o sa mai raspund la nimeni pe aceast topic, indiferent ceea ce o sa se supuna......cu exceptia atacurilor la adresa mea/a proiectului
Sa fii sanatos si tu si proiectu tau ca tot te lauzi atat cu el de parca ai facut ceva iesit din comun si alti nu mai pot face in severinul asta ai facut o realizare de 100 de mii de euro pentru severinul asta cumva de tot te lauzi cu un audi..!? Altii isi ia Maserati si tu te tot lauzi cu un cacat de proiect de parca ai face ceva cu el....sa fii sanatos si tu si proiectul tau...!!! Cand alti se plimbau pe jos eu dadeam 1000 de euro pe o vopsea asa ca mai lasa fentele astea cu proiectul la care lucrezi, ca nu lucrezi la o masina de sute de mii de euro...!!! De ceva timp de cand te-ai apucat de acest proiect nu iti mai ajunge nimeni cu prajina la nas...veziti de ale tale si nu mai posta pe aici ca si asa pentru mine in orasul asta esti un zero barat....!!!
LauGSI is offline   Reply With Quote
Old 03-04-11, 08:58   #805
florin_andrey86

Stage 5

Quote:
Sa fii sanatos si tu si proiectu tau ca tot te lauzi atat cu el de parca ai facut ceva iesit din comun si alti nu mai pot face in severinul asta ai facut o realizare de 100 de mii de euro pentru severinul asta cumva de tot te lauzi cu un audi..!? Altii isi ia Maserati si tu te tot lauzi cu un cacat de proiect de parca ai face ceva cu el....sa fii sanatos si tu si proiectul tau...!!! Cand alti se plimbau pe jos eu dadeam 1000 de euro pe o vopsea asa ca mai lasa fentele astea cu proiectul la care lucrezi, ca nu lucrezi la o masina de sute de mii de euro...!!! De ceva timp de cand te-ai apucat de acest proiect nu iti mai ajunge nimeni cu prajina la nas...veziti de ale tale si nu mai posta pe aici ca si asa pentru mine in orasul asta esti un zero barat....!!!
ma se lua cineva de tine? iti zisa cineva ceva? se lauda cine cu proiectul lui? te intreba cineva de vorba?
nu te mai lua frate de lume asa din senin, stai linistit ca nici nu vroiam sa fiu mai mult pt tine
nu-mi spune mie ce-si fac alti sau ce-si cumpara alti, sune-ne ce faci tu, ce planuri ai cu masina si din astea
tu ai dat 1000 € nu doar pe vopsea, ci si sa faci tinichigeria pe ea, iar vopseau aia e simpla, albatru cu alb nu e nimic deosebit la ea, golfu meu e albatru perlat si m-a ajuns 1000€ doar vopseaua, nu si tinichigeria pt ca eu nu am avut nevoie de chit, suduri si alte astea, apropo inca ceva, tu ai bagat bani aia cand nu se stia ce este aia "criza" pe cand eu bag 10.000 € cand e criza
nu cred ca m-ai vazut tu pe mine vreodata pe jos
iar daca cu asta crezi ca eu sunt cu nasul pe sus si ca mi-am luat fente de cand m-am apucat de masina, eu zic sa-i intrebi pe ceilalti sa vezi ce parere au ei de asta

asta e valabil pentru toti "prieteni" de aici de pe forum, daca aveti ceva de spus sau de demonstrat hai sa vb fata in fata si sa facem comparatie intre ce am facut eu si ceea ce ati facut voi, nu mai fiti tari in gura pe forumuri ca nu ma intimidati
Old 03-04-11, 09:34   #806
nxtaz
Old School Cars

Stage 5

nxtaz's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Fiat]
[Old School Cars]
[Echipa de sprijin]

Sunteți mai rău decât "Noră pentru mamă"
nxtaz is offline   Reply With Quote
Old 03-04-11, 10:23   #807
grigore89

Stage 3

Quote:
ma se lua cineva de tine? iti zisa cineva ceva? se lauda cine cu proiectul lui? te intreba cineva de vorba?
nu te mai lua frate de lume asa din senin, stai linistit ca nici nu vroiam sa fiu mai mult pt tine
nu-mi spune mie ce-si fac alti sau ce-si cumpara alti, sune-ne ce faci tu, ce planuri ai cu masina si din astea
tu ai dat 1000 € nu doar pe vopsea, ci si sa faci tinichigeria pe ea, iar vopseau aia e simpla, albatru cu alb nu e nimic deosebit la ea, golfu meu e albatru perlat si m-a ajuns 1000€ doar vopseaua, nu si tinichigeria pt ca eu nu am avut nevoie de chit, suduri si alte astea, apropo inca ceva, tu ai bagat bani aia cand nu se stia ce este aia "criza" pe cand eu bag 10.000 € cand e criza
nu cred ca m-ai vazut tu pe mine vreodata pe jos
iar daca cu asta crezi ca eu sunt cu nasul pe sus si ca mi-am luat fente de cand m-am apucat de masina, eu zic sa-i intrebi pe ceilalti sa vezi ce parere au ei de asta

asta e valabil pentru toti "prieteni" de aici de pe forum, daca aveti ceva de spus sau de demonstrat hai sa vb fata in fata si sa facem comparatie intre ce am facut eu si ceea ce ati facut voi, nu mai fiti tari in gura pe forumuri ca nu ma intimidati
da am citit si eu ce se tot spune pe aici si daca tot m-ai invitat sa imi spun si eu parerea . .....ce sa spun parerea mea , 1 la mana te lauzi de nu-i adevarat si nu o spun din invidie sau rautate , nu am nimic cu tine , nici macar nu te cunosc si nici nu as vrea si nici macar nu mi-as dori sa vorbim fata in fata . lumea nu e tare in gura dar vb aia ... cand vedem atatea laude ne ia durerea de cap si ne trece si de criza financiara . daca imi aduc aminte bine acum ceva timp te certai cu mine pe forum cum ca m-as fi lautat eu cu ceva adica cu bmw desi eu doar spusesem ce avea masina si ce planuri am in viitor . dar parerea mea e ca incepi sa ii copiezi pe manelisti cu euro , sute de euro , mii de euro . poti sa ne spui ce faci la masina ta si ce modificari ii mai aduci dar macar nu mai folosi euroii astia . ca de cand tot citim la preturi spuse in euro de tine ar trebui sa ai o masina de 25000 eur . . de ce sa nu fim tari in gura daca ne deranjeaza manelismul asta cu euro , euro . euro +............. macar platestel pe salam sau pe guta ca macar aia spun fara numar , tocmai ca nici aia nu spun valoarea de bani ci zic "fara numar " . nu am nim ic personal cu tine dar chiar nu ma pot abtine sa nu imi spun parerea . in loc sa ne intelegem sa vorbim omeneste despre masini sa ne dam idei si multe altele noi ce facem ? ne certam , ne laudam , nu de alta omule dar citeste toata tara cum ne facem de ras . si eu am bagat ceva bani in masina si ceilalti colegi de pe forum dar nu cred ca am spus la cineva suma sau ca ce am facut eu nu mai face nimeni , si chiar nu am apus nici macar ce imbunatatiri am facut , nu de alta dar nu vad rostu sa spun pentru ca tot la certuri s-ar ajunge . ...........si uite asa ne facem de ras .sa imi spuna colegii de pe forum daca am scris ceva care sa nu fie adevarat. cand o sa faceti liniste si aici la noi in severin? ... ca vad ca aici pe forum sunt vreo 3 care nu stiu decat sa critice si sa se certe cu toata lumea sa se laude . fratilor lasati lumea in pace ca daca le place va lauda ei singuri nu trebuie sa va faceti autoreclama . cand o sa se termine razboiul din Libia o sa terminati si voi astia 3 atotstiutori si maestrii ai tuningului ? sau poate nici atunci . sunt si altii mai buni ca voi dar care tac si fac

Last edited by grigore89; 03-04-11 at 10:35.
Old 03-04-11, 10:37   #808
grigore89

Stage 3

Quote:
LAU frate hai sa il lasam in pace ca nu vezi ca nu ne putem intelege cu omu deloc .
Old 03-04-11, 12:27   #809
florin_andrey86

Stage 5

grig, eu "m-am luat de tine" (daca putem zice asta) de la faza ca masina ta le face pe toate din oras, nu de altceva. Intradevar ti-am mai zis pe aici pe forum, masina e frumoasa,am vazut-o si prin oras, arata bine, te felicit pt ca ai o masina unica in oras (din cate stiu eu). Nu sunt eu cel care a inceput pe acest topic sa spuna sume. Nu are nici o treaba locul de munca cu personalotatea sau caracterul unei persoane, iar daca gresesc cand scriu, gresesc pt ca ma grabesc si nu cred ca asta e un motiv de a te lua de cineva. Inca ceva, eu nu facem topicul pt masina mea, ca nu ma interesa sa arat ceea ce fac, daca ai cititi topicul la inceput ziceam asta "Citesc pe acest forum de vreo 4 ani, dar sunt membru oficial din data de 08-08-2009 si dupa lungi discutii si tratative cu prieteni, am decis sa prezint si eu una din masinile mele." la rugamintile unor prieteni am inceput sa postez, ci anume ovi, grasu, jan si pana la urma am decis sa le fac placerea

lau, hai ca nu mai are rost sa continuam chestia asta pe un forum la care se uita toata lumea, ca nu are rost sa intram in detalii

nu cred ca e o crima daca nu pun un I sau o VIRGULA atunci cand trebuie, nu-s singurul care mai greseste
Old 03-04-11, 13:32   #810
ovidiu89
VW Driver

Stage 5

ovidiu89's Avatar

Member of:
[VW]
[RENAULT]

Baieti baieti.
Sa o luam pe rand. In primu rand florin a pus preturile la piese pentru ca oricine vrea sa se apuce de asa ceva sa stie la ce sa se astepte.
In al doilea rand eu am prezentat primul masina pe forumul asta, cand multi din severin nu stiau ce e aia 4t si sincer nu am avut nici o cearta cu nimeni.
Ce draq sunteti frate asa ranchiosi noi in loc sa ne intalnim la semafor sa zicem frate ce ti-ai mai facut la masina noi ne scuipam in fata
Dao in masa de treaba ca am citit toate topicurile de pe forumul asta si nimeni nu isi scoate ochii in halu asta.