Quote:
Originally Posted by bogdan100
salut dementule  )
pai din Aiud,nu il sti pe Narcys?cu solenza aia?el a venit odata cu noi,dar pe urma nu l-am mai vazut pe forum 
|
man eu am venit si au fost am fost 4 pers` in total stii bine ca si u ai fost

si vad ca pe forum va tot certati ba pentru sectiune ori pentr`u nustiuce........deci cand e serios si ne hotaram sa ne int eu vin cu cea mai mare placere ca nu mie greu doar toata ziua fac naveta la ab

. eu zic ca ideea lu` ala cu adunare la catedrala eu zic ca e ok pt ca seara aud de la unitate cum se tot invart aia peacolo cu masinile sau bornout`uri ce fac ei ca nu ii vad

dar zic ca merita incercat si poate ne creste numarul si sa infiintam odata clubul pt ca de atuncea daca erau tot baieti de cuvant faceam 2 cluburi

dar asa azi vin 4 maine altii 2 poaimane mai multi sau mai putini.......ma intelegi nu? adica daca ne adunam tot asa pe rand nu rezolvam nimik pt ca nu putem sa discumtam si sa ajungem unde trebuie

asta e parerea mea.adevarul e ca am avut acuma si ceva treaba prin casa cu renovarea dar a trecut si acuma tot citesc peaicea ce am pierdut

.daca va adunati mai multi sa ma anuntati si pe mine va rog sa vin si eu la adunare ca am cam ramas in urma

ma gasiti pe messenger la id`ul narcys_dj
alloha