eh .. daca vrei ceva .. nu este imposibil .. o sa o ai si pe aia .. dar la pariu cu tine .. mergi cu o honda si iti dau manta .... o sa vrei manta ) cu sigurantza ... tractiune spate .. te danseaza ... VALELEU )
eh .. daca vrei ceva .. nu este imposibil .. o sa o ai si pe aia .. dar la pariu cu tine .. mergi cu o honda si iti dau manta .... o sa vrei manta ) cu sigurantza ... tractiune spate .. te danseaza ... VALELEU )
hmmm... mai vedem... sa-i faci prima data franele alea
acum chiar m-ati pus pe ganduri...) nu mai vreau golf
parerea mea 1000 maxim 2000 E iei o masina veche cu personalitate .. mai bagi in ea 2000 E si nu iesi la pretz de golfIV .. si ai masina conashule masina de masina .. eu daca fac manta si merge cum vreau eu iti dau clasa tie cu golfu ... de cate ori vrei u .
ete fleosch .. si eu am invatat cand am luat opelul si am deschis capota .. am inchis-o la loc .. ca habar nu aveam ce e acolo .. si acum ... surubaresc toata ziua daca am timp ... ce stage III ma ?