Quote:
Originally Posted by ab79fly
ced a zis ca .. e in club ajuta dar ... nu vrea din cate am inteles pe acolo pe sus .. alin a zis ca vrea cenzor ...  ) am uitat sa il intreb daca e expert contabil ...  caci asa specifica astia acolo expert contabil ..
|
scuze de "non combat" pana acuma

de 15 mins am intrat in casa. m-am intors de la cluj. aseara am cam bolit iar

am citit ce-ati scris pe aici. ca sa rezumam si sa terminan odata cu discutiile sterile stil povesti:
1. presedinte - banditu' - s-a hotarat, cred
2. vicepresedinte (obligatoriu) - trebuie stabilit
3. secretar (obigatoriu) - trebuie stabilit
4. contabil sau firma care sa ne conduca contabilitate - am gasit eu, e aceeasi pers care-mi tine mie contabilitatea la firma, ne intelegm la pret, e super de treaba si lucra bine. nu insist sa mergem neaparat pe varianta asta pt ca am gasit-o EU, daca aveti alte propuneri, va rog sa le enuntati.
5. cenzor (obligatoriu) - m-as propune

pe mine insumi (me myself and me). stiu ca legea spune contabil autorizat sau expert contabil, cred ca putem cu derogare. in ce sens spun asta: sunt in anul 2 de stagiu la experti contabili - cam peste 1 an jumate daca da d-zeu si imi iau examenul, o sa fiu cu hartia de expert contabil in mana. plus ca eu nu va taxez cu nika (deocamdata)

dupa ce ajung expert, ma mai gandesc

oricum, nu tin de scaun, era doar o propunere, luati-o ca atare, daca aveti alte variante nu ma supar deloc. insa consider ca functiile cheie sa fie ocupate de oameni din interior si nu de "outsideri". mai bine sa ne vedem noi de socotelile noastre, fara sa-si bage altii nasul. (p.s. accept si postul de vicepresedinte daca "tara" o cere

hihihi)
revin la lucrurile serioase. daca puteti sa aflati pana duminica (stefan, sau oricine altcineva) care sunt costurile pe ambele variante (cu notar / avocat sau sa mergem noi sa facem tot) ar fi super. imi pare rau ca la treaba asta nu o sa am vreme sa umblu eu. maine trebuie sa merg iar la cj. in rest, ce credeti ca va pot ajuta, shoot
astept sa dati cu paru'. da' zdravan de tot. sa gatam odata socotelile si sa ne vedem cu clubul pus pe roate.
btw, azi m-a sunat stefan din ploiesti. omul e inca chinuit de un ghips (sanatate, stefane!) da' face efortul si e duminica cu noi. eu propun sa-l luam la membri fondatori. sper ca nu sunt obiectii.