Interesante lucrurile ce le discutati, sper sa se si realizeze. Dupa ce am citit ce s-a scris pana aici mi s-au intiparit 2 lucruri in minte cel cu fanclub-ul si un loc unde sa discutam si noi din jud. alba (forum).
1. un fanclub in primul rand ma gandesc ca ar avea nevoie de ceva sponsorizari si de oameni cu stare, cred ca din partea mea o sa fie ceva sponsorizare.
2. de locul unde putem sa ne intalnim iara pot ajuta. Pot sa infiintez eu un forum sa fie al nostru bine inteles cu acces pt. toti dornicii si pasionatii de masini. Sper sa nu se supere administratorii de la 4tuning.ro dar vad ca lumea din jud. alba este dornica sa aibe un loc al lor
- subarul cu nr. MTD este a unchiului meu iar celalat a lui eli care e mai slabut si sincer se vede diferenta.
- maine am sa vin si eu probabil o sa fiu cu unchiumio acolo ca si el e disperat dupa masini; mai are modelul de seria 7 cel cu facelift, un seria 1.
- am vazut ca s-a vb de un ferrari galben ... sincer eu nu l-am vazut niciodata ; intradevar este o masina galbena pe care o are fata lui talnar si are in spate sigla de la ferrrari dar nu ii ferrari

sper sa nu o confundati voi.
cateva poze cu subarul AB MTD (cu nr. provizoriu) si cu masina mea: