Bun , suntem doi ... si restu' ?!? ca tot ne facusem planuri ca in vara facem intalniri .. uite ca a venit vara .. si intalnirile nu's ...
hai fratilor ... ne vedem macar 30 de minute sau o ora mai vorbim si noi ceva sa facem si noi cate o intalnire ... Morf, 26 wrc , Adrian ,Alinutzu TNS , Ionutz17 , CristiG .... ce faceti ?!? ... ne vedem la ora 8-9 la Kaufland ?!
dragosh eu sunt la iasi mai am examene pana miercuri dupa ce o sa termin o sa vin si eu la intalniri
Bine morph .... hai sa vad putin mai multa organizare din partea voastra . Si sa nu uitati sa faceti si voi niste poze la intalnire sa vedem si noi cu ce va laudati pe acolo .
Incetu' cu incetu' o sa ne organizam mai bine ... suntem la inceput ... sper ca vinerea viitoare sa facem o intalnire putin mai mare ... poate veniti si voi .. cei de la Piatra iar urmatoare vinere venim noi la Piatra
Quote:
Originally Posted by AlinutzuTNS
dragosh eu sunt la iasi mai am examene pana miercuri dupa ce o sa termin o sa vin si eu la intalniri
Pana miercuri ... oricum pana atunci nu cred ca vom mai face intalniri ... decat spontane ... de 2-3 oameni ... alea de "baza" is vinere pe la orele 8-9 la Kaufland...
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
Re: Roman
Hai ca a fost frumos si in seara asta...puneti pozele alea la care am lucrat saptamana asta in photoshop...alea ma cu masinile noastre suprapuse in parcarea de la Kauf...hai Vladutz...stim ca poti )
Nu am spus ca ati mintit! O sa va aduceti aminte peste multa vreme de primele poze! Nu am spus chestia aia in ideea ca mintiti ca va intalniti!
Oricum va felicit! La mai multe !La mai mari! Daca va fi vointa din partea membrilor comunitatii de la Piatra va vom sprijini cu prezente cat mai dese! Spor la adunat oameni si mai ales masini frumoase, ca sunt cateva la Roman!