Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Propuneri orase

Reply

Thread Tools
Old 12-07-09, 00:56   #271
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]
Default Re: Roman

Multmesc Vlad ca intelegi si impartasesti notiunea de echipa. E ideea aia cu "leave no man behind"...si ms ca ai punctat CLAR sa fiu asteptat. K...auzind faza ca Ionut sa dus dupa el sterg unu de pe lista dar ca sa mai stabilim o treaba (suntem la inceput, invatam)...si nu ca o stabilesc eu...imi zic parerea...putin conteaza ca a stat cu noi Romascanii sau nu...si eu, mam dus am stat 30% NSL 30% Katana 40% Everybody...deci fiecare merge si se vede cu prietenii si cunostintele care le are...mergem sa ne vedem cu cei din Piatra nu sa ne intalnim NOI, ROMANUL in Piatra langa cei din Piatra. SINCER pentru mine asta a fost prima intalnire cu succes 100% din toate cand am fost. Si in Piatra si in Buc. DC? Pentru ca mam vazut cu toti cu care am avut de vazut...si pentru ca mam vazut cu Leu care desi mia stricat seara (nu tu Leu, ce ce miai zis tie iti multumesc) ca eram entuziasmat ca terminasem "totul" in viziunea mea. Omu mia zis scurt pe 2: ori difuzoarele le strici ori statia si are dreptate. Deci mergand la Piatra am invatat 1 lucru evolved. Daca nu mergeam probabil azi la ora asta eram cu statia arsa sau 1/2 difuri arse . Initial am fost suparat dupa am vazut partea plina a paharului...mai pe seara am vorbit si cu baiatul cu Cee'd (frate tu miai scris id pe geam dar la intoarcere a plouat si sa sters =)) la asta nu nea'm gandit) care ma linistit umpic (Leu ma speriase tare)...ce sa zic...in parcare la stadion a fost frumos, in poligon a fost si mai frumos (imi pare sincer si din suflet rau pentru baiatul cu BMW mat...stiu ce inseamna sa muncesti, sa termini, sa iesi la o prima plimbare, showoff si ceva sa mearga prost...iti vine sa dai foc la masina ) )...deci...revenind la ideea originara...Nu mergem ca noi Romascanii sa stam bisericuta...deci wrc nu e de acuzat cu nimic la faza asta. O sa stam noi cu noi la intalnirile noastre.
morpheusmaster is offline   Reply With Quote
Old 12-07-09, 01:22   #272
VladM
Seat Driver

Stage 5

VladM's Avatar

Member of:
[SEAT]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[AUDI]
[Opel]
[Fiat]
[ALFA ROMEO]

Pana mea,am zis daca mergem ori mergem toti ori pe rand. Ionut a fost in spatele nostru (eu si Herodot) si cand a trecut wrc s-a dus dupa el. Ce sa zic,herodot e un baiat de nota 20,respect pentru el. In fine,am mai evoluat si noi,incetu cu incetu va fi bine,peste cateva luni si eu cu permis,si ionut,si chiriac in curand,o sa fie ceva...suntem cativa pasionati,nu impresionisti.

Last edited by VladM; 12-07-09 at 01:43.
VladM is offline   Reply With Quote
Old 12-07-09, 06:49   #273
26WRC

Stage 5

26WRC's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Opel]
[4Rally]

nu ma mai acuzati ca nu v'am asteptat la horia, am trecut "racheta" pt ca am luat un prieten din statie si a trebuit sa'l las la dulccesti, oricum am mers foate foarte incet,ionut poate sa confirme, la bozieni l'am depasit si am tras pe dreapta si v'am asteptat vreo 5 min,ionut poate sa confirme ca eu am insistat sa va asteptam,iar pe drum v'am mai asteptat o data dupa girov,remember? ma lausem eu cu un vito,
vladut am avut telefonul inchis adica descarcat de la inceput daca tii minte ti'am cerut telu tau sa'mi bag cartela sa dau un tel, merci frumos
cand a'ti plecat in poligon nu mi'a'ti zis nimic nu ca as fi vrut sa merg si eu, dar asa ca chestie,ba vezi ca noi de ducem si venim inapoi... , a zis careva?
iar in parcare la practiker morph, vorbim pe mess

Last edited by 26WRC; 12-07-09 at 06:52.
26WRC is offline   Reply With Quote
Old 12-07-09, 13:36   #274
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Deci...1) Pt. faptul ca nu ai asteptat nu ai scuza...eu cred ca prioritatile ar trebui sa fie: comunitatea first, autostopistii second dar in fine... 2) Eu in statie am stat foarte mult si team vazut cand ai trecut racheta...oricat ai fi asteptat era greu ca sa te ajung din urma din simplu fapt ca erai prea in fata (si cred ca ati asteptat putin pana vam ajuns din urma).
3) Cand eu am plecat inspre poligon eram langa masina...si am tipat tare "In poooligoon", Rares,Vlad,Chiriac pot confirma...si am venit INCLUSIV la cartman si iam zis "Cart eu ma duc in poligon. Vreau si eu sa va vad poligonul". La care cart a zis "bine ma, atunci mergem in poligon" dar ajuns acolo am vazut ca a mai trecut 1 sfert de ora pana ati ajuns. Tu Alex nu stiu exact unde era (din simplu fapt ca erai all over the place) si am fost si eu grabit sa plec dupa o masina din piatra ca sa ajung in poligon ca nu stiu unde e...deci de tipat am tipat de zis am zis. La practiker nu stiu ce a fost...nu mai auzit, teai facut ca nu ma auzi...nu are importanta...mam gandit oricum ca vrei sa mai ramai, as fi vrut si eu sa mai fi ramas dar aveam ceva treaba acasa care trebuia rezolvata cat mai repede in seara aia. Si stii ca am probleme cu farurile si vazand ca ionut pleaca am zis ca plec si eu in spatele lui.

Nu vreau sa isc certuri intre noi & shit...vreau doar sa fim mai uniti din start. Si nu sunt suparat pe tine alex sau cva n genu...da atat, umpic mai uniti...
Old 12-07-09, 14:34   #275
ionut17

Stage 5

ionut17's Avatar

nu mai are nici un rost sa continuom discutia asta. gata au fost niste mici incidente pe care de acum inainte sa incercam sa nu le mai repetam si de aceea propun sa stabilim niste reguli.
1 sa ajungem cu totii la ora stabilita sa nu trebuiasca sa mai asteptam pe nimeni
2 in cazul in care cineva intarzie sa anunte
3 sa verificam daca avem combustibil si masina pregatita de drum inainte sa plecam de acasa
4 in cazul in care trebue sa plecam undeva si cineva intarzie mai mult de 15 min sa ramana in urma urmand( exceptand cazurile in care au problema cand ne intoarcem si daca putem ajutam) sa ne ajunga din urma daca vrea
5 cand plecam in alta localitate sa stabilim o ordine a masinilor si sa pastram o anumita distanta intre masini.

sa avem grija ce scriem pe aici de acum inainte ca mai mult ca sigur mai intra si politia si arunca un ochi aici, dovada cele 2 radare de la iesire din roman. astept si alte pareri si sa nu se creaca ca ce am scris mai sus este batut in cuie sau vreau sa fac pe desteptul sau pe seful sau altele chestii. este stric parerea mea.
ionut17 is offline   Reply With Quote
Old 12-07-09, 16:54   #276
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Correcta treaba cu scrisul aici De acum chestiile astea nu se mai stabilesc AICI. Ionut are dreptate mai putin faza cu 15 min lasat in urma deoarece si asa suntem putini...si daca mai lasam si pe unu in urma...si faza cu alimentatu dinainte ...ne vdm, vedem care trebuie sa alimenteze alimenteaza...care vrea sa'si ia tigari sa'si ia tigari etc...
Old 12-07-09, 17:54   #277
26WRC

Stage 5

26WRC's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Opel]
[4Rally]

radare sunt mai mereu in horia/felesti/dulcesti mai mult ca sigur n'aveau nici o legatura cu plimbarea noastra la piatra.
Old 12-07-09, 18:07   #278
ionut17

Stage 5

ionut17's Avatar

in doi ani de cand fac naveta la piatra niciodata nu am vazut 2 radare de la roman. am vazut doar ventoul alb care era in deal la felesti si loganul alb de la piatra iesite in acelasi timp pe traseu. acum speram sa ai dreptate si sa nu se filuat dupa ce am scris noi aici. chiar si asa trebue sa fim precauti.
ionut17 is offline   Reply With Quote
Old 12-07-09, 20:12   #279
scturoag
4Rally

Stage 5

scturoag's Avatar

Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by 26WRC™ View Post
cand a'ti plecat in poligon nu mi'a'ti zis nimic nu ca as fi vrut sa merg si eu, dar asa ca chestie,ba vezi ca noi de ducem si venim inapoi... , a zis careva?
iar in parcare la practiker morph, vorbim pe mess
Nu vreau sa pun gaz pe foc ... dar stiu foarte bine ca numai eu am strigat de vreo 4-5 ori destul de tare : "Baietii de la Roman ...Mergem In Poligon !"

Quote:
Originally Posted by ionut17 View Post
in doi ani de cand fac naveta la piatra niciodata nu am vazut 2 radare de la roman. am vazut doar ventoul alb care era in deal la felesti si loganul alb de la piatra iesite in acelasi timp pe traseu. acum speram sa ai dreptate si sa nu se filuat dupa ce am scris noi aici. chiar si asa trebue sa fim precauti.
Da intr-adevar , e bine sa nu scriem aici ce facem la Piatra , dar ca si WRC , nu cred ca acele 2 radere erau acolo pentru voi ... si saptamana trecuta cand am venit de la piatra era 1 masina de politie la Horia ...

P.S: are careva poze ?!?
scturoag is offline   Reply With Quote
Old 13-07-09, 00:03   #280
26WRC

Stage 5

26WRC's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Opel]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by VladM View Post
Ba si i-ai zis ca nu iei bacu ?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	B2009.jpg
Views:	74
Size:	271.5 KB
ID:	1005093  
Old 13-07-09, 00:10   #281
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Ba laudarosule!!! Sa'ti fie de bine
Old 13-07-09, 00:17   #282
VladM
Seat Driver

Stage 5

VladM's Avatar

Member of:
[SEAT]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[AUDI]
[Opel]
[Fiat]
[ALFA ROMEO]

Ti-am zis,bacu l-ai luat cum l-ai luat,dar permisu nu-l mai iei tu...
VladM is offline   Reply With Quote
Old 13-07-09, 00:18   #283
VaLeX
KATANA TEAM Member

Stage 5

VaLeX's Avatar

Member of:
[Opel]
[KATANA TEAM]

Quote:
Originally Posted by 26WRC™ View Post
Bravo ..ohoo , tineretele cand dadeam BAC'ul
VaLeX is offline   Reply With Quote
Old 13-07-09, 00:55   #284
buddy_lexx

Stage 5

buddy_lexx's Avatar

Member of:
[KATANA TEAM]

ia uite unde statea tocilaru! bvo ma...

valex mai ai putin si iesi la pensie ))))
buddy_lexx is offline   Reply With Quote
Old 13-07-09, 09:20   #285
26WRC

Stage 5

26WRC's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Opel]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by VaLeX View Post
Bravo ..ohoo , tineretele cand dadeam BAC'ul
Quote:
Originally Posted by buddy_lexx View Post
ia uite unde statea tocilaru! bvo ma...

valex mai ai putin si iesi la pensie ))))
Merci fain de acum POLI power

Quote:
Originally Posted by VladM View Post
Ti-am zis,bacu l-ai luat cum l-ai luat,dar permisu nu-l mai iei tu...
- Copyright 2024 4Tuning -