Salutare lume!
In primul rand o sa imi cer scz Adminului dc postul meu nu este unde trebuie sa fie,dar nu am gasit si nici nu am o idee clara unde sa il postez.Pt asta astept indrumari ulterioare. Ms!
Despre mn nu am ce sa spun si din pacate nici o masina tare nu am despre care sa vb pt ca am facut-o praf in urma cu un an si jumatate.Dar asta este alta poveste.Ce pot sa va spun despre mn e ca am 24 ani,sunt student si tot imi caut un loc de munca de aproximativ 6 luni in domeniul auto si tot nu am reusit.Am cautat si 3 luni cat am fost in Italia si cam tot degeaba.Si nu ca nu mi-as dori sau poate ca nu am cautat unde trebuie,dar nu am gasit pt ca este CRIZAAAAAAAAAAA si pt ca nu am experienta de nici un fel in domeniu....
Asa ca am deschis acest post pt cei care se afla in situatia mea si totodata pt cei care pot sa dea o mana de ajutor celor in situatia mea.Nu neeaparat cu un loc de muca,ci poate cu un sfat,cu o idee idee sau mai stiu eu ce tip de ajutor.
Iar cu acestea fiind spuse, va las sa va scrieti CV-urile si ofertele cu idei pt cei care pot da o mana de ajutor cererii!
Respect,Laur.