![]() |
Ceva Inovator
Salutare lume!
In primul rand o sa imi cer scz Adminului dc postul meu nu este unde trebuie sa fie,dar nu am gasit si nici nu am o idee clara unde sa il postez.Pt asta astept indrumari ulterioare. Ms!:D Despre mn nu am ce sa spun si din pacate nici o masina tare nu am despre care sa vb pt ca am facut-o praf in urma cu un an si jumatate.Dar asta este alta poveste.Ce pot sa va spun despre mn e ca am 24 ani,sunt student si tot imi caut un loc de munca de aproximativ 6 luni in domeniul auto si tot nu am reusit.Am cautat si 3 luni cat am fost in Italia si cam tot degeaba.Si nu ca nu mi-as dori sau poate ca nu am cautat unde trebuie,dar nu am gasit pt ca este CRIZAAAAAAAAAAA si pt ca nu am experienta de nici un fel in domeniu....:oops: Asa ca am deschis acest post pt cei care se afla in situatia mea si totodata pt cei care pot sa dea o mana de ajutor celor in situatia mea.Nu neeaparat cu un loc de muca,ci poate cu un sfat,cu o idee idee sau mai stiu eu ce tip de ajutor. :) Iar cu acestea fiind spuse, va las sa va scrieti CV-urile si ofertele cu idei pt cei care pot da o mana de ajutor cererii! :) Respect,Laur. |
Re: Ceva Inovator
Vad k esti din bucuresti. Mergi de cateva ori prin zona comerciala EUROPA si sigur ai sa gasesti de munca, acum depinde de tine daca vrei sa muncesti
|
Re: Ceva Inovator
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:05. |
- Copyright 2026 4Tuning