re: 50 ron/masina pentru fiecare vehicul adus de tine si rezolvat de noi
colantare totala bmw e39 (pret) ?
vreau un pret pentru folie mata si unul pentru imitatie de carbon folie 3m parca ii spune (aia iesita in relief).
daca o colantez mai trebuie rar ceva ? avand in vedere ca masina e tot neagra ?
Ms
pretul este in jurul a 900 ron negru mat...mai exact imi trebuie suprafata exacta ca sa stiu cat material intra..imitatie de carbon in relief este mult mai scump,iar la rar trebuie sa te duci daca nu ma insel.Ms si eu.
Quote:
Originally Posted by crysty.bobok
colantare totala bmw e39 (pret) ?
vreau un pret pentru folie mata si unul pentru imitatie de carbon folie 3m parca ii spune (aia iesita in relief).
daca o colantez mai trebuie rar ceva ? avand in vedere ca masina e tot neagra ?
Ms
daca e tot neagra nu trebuie sa mergi doar daca schimbi culoarea
ok.si pt o luneta de logan (am deja autorizatie dar sa dus folia)+ folie gemuri fata la mondeo mk2?unde aveti service si in ce conditii beneficiez de cei 50 ron...doar dak se face masina completa?
Originally Posted by NORBERTYNO
ok.si pt o luneta de logan (am deja autorizatie dar sa dus folia)+ folie gemuri fata la mondeo mk2?unde aveti service si in ce conditii beneficiez de cei 50 ron...doar dak se face masina completa?
Luneta la logan costa 150 lei,iar geamurile pt fata la mondeo 100 ron.Service-ul este in zona Bucurestii noi sector 1 langa teatrul masca.Pt a beneficia de cei 50 ron ,trebuie sa vi cu o masina si sa puna folie complet,dar in conditiile de fata poti beneficia de cei 50 ron daca vi cu tot ce ai spus.Ms