NILS....ma bucur ca ai remarcat 206-le. Facut in 4 ore inainte sa plecam din Cj.... Instalatia era de fapt pt alta masina care nu a iesit din service la timp.

Oricum, 139,7 db la 55 Hz cu 500W e ceva. O sa sara si mai sus data viitoare.

Am avut o singura iesire de linie pe ambele amplificatoare, cu splitere (a crapat playerul inainte sa plecam, la fel si un condensator Lighting Strike....si am pus un Bolt galben care da ca nuca in perete acolo). Cu alt player o sa se simta diferenta. Si la fel cu acumulatori deep cycle...care stau sa vina. Idem Vectra. 136,7 db la 33 Hz (nu cred ca a dat cineva atat de jos la dB Drag). Dar cu acumulatorul de fabrica. Reparam si aceasta problema.
Cadence-ul ZRS10 de pe Matiz are 1 x 2500W la 1 Ohm, dat de fabrica. Masurat in conditii optime a dat aprox 1 x 1800 W RMS la 1 Ohm (GZ poate sa confirme, el a efectuat testul daca nu ma insel). Cele doua SL7 au cate 2 bobine de 2 Ohm si sunt legate la 2 Ohm pe amplificator. Asta inseamna intre 900 si 1250 W RMS pe ambele difuzoare. Daca mai punem si incinta total nepotrivita... Obtinem rezultatul actual. Fara suparare, am spus-o si o mai spun. Un singur SL7 in incinta adecvata, pus singur pe amplificator, ar face mai mult. No offence... Dar poti sa calculezi incinta aia pana la D-zeu. Poate suna bine. Dar NU au randament. Nu pt SPL.
PS: Se poate scoate un plus mare de randament si din orientarea difuzoarelor. Cine a fost atent la dB Drag a inteles si la ce ma refer. Am mutat incinta in Rover 20 cm in spate si am urcat 1,7 db. Baietii de la Wizards au pierdut si mai mult pe tema asta. 206-le care a facut 131 si ceva la ultima masuratoare (cu incina pe bancheta rabatata) a facut dupa competitie 145 db cu pozitionarea initiala. Mai trebuie sa spun cat de enorma e diferenta?