Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Discutii generale

Reply

Thread Tools
Old 15-10-11, 19:35   #1
vali90

Stage 1

Default problema sony cdx-s22

Sall. de curand am o problema la cd player ,nu imi mai merge radio deloc,dau sa caut posturi ramane pe seek nu gaseste nicio frecventa, nimic cablul de la antena e schimbat pus nou cu mufa care intra in casetofon si nu se imtampla nimic nu reusesc sa ii dau de cap ce are.
Ma poate ajuta careva?????
Si mai am o nelamurire am toata linia sony de la cdplayer la boxe si as vrea sa imi pun un woofer cu amplificator si as dori sa stiu dak conectez si boxele la amplificator are ceva?se aude mai tare ????????
vali90 is offline   Reply With Quote
Old 30-11-11, 16:20   #2
Sega

Stage 3

Sega's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]
Default Re: problema sony cdx-s22

in legatura cu casetofonul iti pot spune decat sa verifici pe ce banda esti(gen F1 F2...LW, MW).
In ceea ce priveste a doua nelamurire....depinde de cum le legi. Trebuie sa tii cont de impedanta. Difuzoarele din masina cred ca le ai de 4 ohmi. Daca montezi si subwooferul(sa zicem ca e tot pe 4 ohmi) in paralel ( + la + si - la -) iti da o impedanta de 2 ohmi (difuzorul + subwoofer). Deci trebuie sa ai amp ce suporta 2 ohmi. Dar daca montezi astfel, puterea se imparte intre difuzor si subwoofer.... si dupa parerea mea o sa ti se pare ca se aude subwooferul prea incet iar difuzorul prea tare.
O problema ar fi ca nu mai poti regla frecventa. Daca setezi filtru subsonic din amplificator la maxim(250Hz de obicei) ca sa protejezi subwooferul (iti da si in difuzor tot frecventa joasa..... deci auzi numai baraituri pt ca dif-urile nu prea coboara asa bine in frecventa).
In concluzie parerea mea este ca nu trebuie sa faci asta
Sega is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -