Quote:
Originally Posted by b_22_mke
ms pt sugestii....... asta era si idea sa pun subu intr-o cutie ca ocupa mai putin loc decat un tub .... desi tubul ca valum e mai mic adik oricum iti ocupa partea din porbagaj si nu potzi pune nimik peste el desi e loc ...asa cutie e mai compacta , o pui intr-un coltz si aia e...
mai am o intrebare.... subu si amplificatoru tre sa fie aceasi firma sau sunt compatibile si de la diferite firme ? cum e mai bine?
apropo bugetu cam 10 mil...
daca stitzi si niste site-uri de unde pot cumpara si pretzurile sa fie bune ar fi super....ms.
|
Merg si firme diferite ... se intampla cateodata sa sune mult mai bine un sub de la o firma cu statia de la alta... bine acum problema e ca firmele au Watti diferiti 300RMS la o firma poate insemna 200-250la alta ... unii pun RMS cu THD 1% altii cu 0.1 ceea ce inseamna ca ar mai avea ceva putere in plus pana la 1%.
Firme cu site-uri *********** , carsound , tottal.ro - de acolo mi-am luat eu sub pioneer
Vezi sa te gandesti si la cabluri ca mai costa 1 mil si sa nu iei kit la intamplare doar ca scrie kit pe el ... sa-ti faci calculul consumului statiei ca sa nu ai pierderi din fata pana in spate ... cablu de + sa fie cat mai gros...bine in fuctie de consumul statiei acum nu o sa-ti zic sa-ti iei 0AVG pentru 30-40A
La bugetul ala cred ca poti sa mergi pe JBL recomandate anterior si daca ai ceva spatiu si vrei un bass profund ia-ti difu de 15 (parca 1502D)dar o sa-ti trebuiasca cam 80-100L incinta pt el ... daca nu ia de 12.
In 10 mil iei cabluri statie sub si instalare ca nu e scumpa